SharePoint ja Office 365 HPR keräsi loistavat palautteet - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

SharePoint ja Office 365 HPR keräsi loistavat palautteet

SPOHPR-2015-05dKevään SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat seminaari on takana. Saimme runsaasti palautetta ja sen perusteella tapahtuma onnistui vallan loistavasti. Seminaarin yleisarvosanaksi tuli 4,3 asteikolla 1-5. Järjestelyt saivat arvosanan 4,5 ja parhaat puheenvuorot jopa ylittävät maagisen 4,5. Ja jaettu materiaalikin tuntui kelpaavan, sillä se sai arvosanan 4,4.

Toki saimme paljon myös kehittämisehdotuksia. Iltapäivän jakaminen kahteen saliin toi monille valinnanvaraa, mutta tuotti taas toisille valinnan vaikeutta. Joidenkin mielestä kaikki Deep dive -esitykset eivät olleet kovin syvällisiä ja toisilla taas taisi mennä osa “yli hilseen”. Matkakertomuksistakin pidettiin, mutta ehkä niitä olisi voinut vähän tiivistää. Koitamme oppia antamastanne palautteesta ja tehdä ensi kerralla tätäkin paremman tapahtuman.

Kiitos vielä kaikille puhujille ja osallistujille. Toivottavasti näemme taas taas pian ja viimeistään 19.-20.11.2015 kun syksyn HPR-tapahtuma pyörähtää käyntiin. Varaa aika jo kalenteristasi!

t. SharePoint ja Office 365 HPR -tiimi


Office 365 HPR, SharePoint HPR