SharePoint ja Office 365 HPR -seminaari 26.5.2015 täyttyy kohta - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

SharePoint ja Office 365 HPR -seminaari 26.5.2015 täyttyy kohta

6Kevään SharePoint ja Office 365 HPR -tapahtumaan on ilmoittautunut jo yli sata henkilöä. Tutustu seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan pian! Viime syksyn tapahtuma oli loppuunmyyty.

Seminaarin ohjelma on täynnä SharePoint ja Office 365 -aiheisia esityksiä, uutisia ja case-tarinoita. Aamupäivä alkaa yhteisellä osuudella, jossa käydään läpi SharePoint 2016 -version tuomat uudistukset ja toisaalta Office 365 -palveluun tulleet ja tulossa olevat muutokset. Jussi Roine ja Juha Anttila ammentavat esityksissään kokemuksiaan asiakasprojekteista ja kertovat viimeisimmät kuulumiset Chicagon Microsoft Ignite -tapahtumasta.

Iltapäivällä ohjelma jatkuu kahdessa rinnakkaisessa salissa, joiden välillä osallistujat voivat valita vapaasti oman mielenkiintonsa mukaan. Toisessa salissa esiintyvät case-puhujat kuten Ismo Järvinen ja Markus Hagman Itä-Suomen yliopistosta, Pertti Markkanen Istekistä ja Elina Haapaniemi Lappiasta. Toinen vaihtoehto iltapävällä on osallistua osallistua Deep dive -esityksiin, joissa käydään teknisemmin läpi SharePointin ja Office 365 -palvelun migraatiota, sovelluskehitystä, räätälöintiä, projektinhallintaa sekä dokumenttien hallinnan toteuttamista.

Seminaarin päättää Networking- ja Coctail-tilaisuus, jossa voi verkostoitua muiden osallistujien ja puhujien kanssa.


Office 365 HPR, SharePoint HPR