Somekohtaamisista kasvokkain keskusteluun - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Somekohtaamisista kasvokkain keskusteluun

Karla_Nieminen“Verkostoituminen on huijaamista. Verkostoituminen on epäreilua. Tällaisia näkemyksiä kuulee henkilöiltä, jotka näkevät verkostoitumisen perittyinä kontakteina ja luonteesta riippuvaisina taitoina”, kertoo DI Karla Nieminen Jäänmurtajat Oy:stä. “Jos verkostoituminen kuitenkin nähdään kaikille mahdollisina käytännön askelina ja luonnollisena ihmisten välisenä vuorovaikutuksena, se on upea osa elämää”, hän jatkaa.

Karla Nieminen pitää syksyn SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat seminaarissa alustuksen otsikolla Somekohtaamisista kasvoikkain keskusteluun. Sosiaalinen media ja ihmisten tapaaminen kasvotusten kilpailevat jatkuvasti ajastamme. Ihmissuhdetaitokouluttajan vinkeillä opit, miten hyödynnät molemmista parhaat puolet verkostoitumisessa ja tutustut mielenkiintoisiin sometuttuihin paremmin.

Karla Nieminen kouluttaa eri alojen ammattilaisia aiheista hyvä ensivaikutelma, itsevarmuus, keskustelutaidot, flirttailu ja verkostoituminen. Hän tietää, miten kehittyä, koska on itse ollut niin huono.

Tule syksyn HPR-seminaariin verkostoitumaan ja kuulemaan lisää Karlan ajatuksia!

 


Office 365 HPR, SharePoint HPR