Syksyn 2020 HPR-seminaari järjestetään kokonaan Online-tapahtumana

Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä haluamme varmistua siitä, että osallistuminen on turvallista kaikille. Olemme arvioineet kokonaistilannetta ja tehneet päätöksen, että järjestämme syksyn HPR-tapahtuman 10.12.2020 kokonaan Online-tapahtumana.

Jo aiemmin vain Online-tapahtumaan ilmoittautuneilta ei muutos vaadi toimenpiteitä, vaan ohjelma toteutuu suunnitellusti.

Hybriditapahtumaan ilmoittautuneille lippuun sisältyi osallistuminen paikan päällä ja nämä liput muutetaan Online-lipuiksi. Olemme ottaneet yhteyttä sähköpostitse hybriditapahtumaan ilmoittautuneisiin. Jos et ole saanut tätä sähköpostia, otathan yhteyttä

Teemme parhaamme, jotta tapahtumasta tulee antoisa kaikille osallistujille. Kevään seminaarissa etäosallistuminen sai erinomaiset arvosanat. Osallistujat antoivat virtuaalitapahtuman toimivuudesta arvosanan 4,47 asteikolla 1-5. Olemme myös kehittäneet tapahtumaa edelleen saadun palautteen perusteella, esimerkiksi tallenteet tulevat nyt viikoksi osallistujien käyttöön!

Tutustu ohjelmaan! Ohjelmassa on parikymmentä puhujaa ja sisällössä paljon toivottua, kuten asiaa Microsoft Teamsista, Power Platformista, intraneteistä, hakupalveluista, tietoturvasta, jalkauttamisesta ja muista M365 -maailman uutuuksista ja parhaista käytänteistä.