Syksyn 2020 HPR-seminaarin ilmoittautuminen on avattu!

Päivitetty 23.9.

Seuraava Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari järjestetään 10.12.2020 ja ilmoittautuminen on avattu! Luvassa jälleen ajankohtaisimmat aiheet ja käytännönläheiset caset Microsoft 365:n maailmasta.

Seminaari järjestetään kokonaan online-tapahtumana. Voit  lisäksi palata esitysten tallenteisiin vielä viikon ajan tapahtuman jälkeen. Nyt pääset siis katsomaan myös kaikki rinnakkaiset esitykset, mikä helpottanee valinnan vaikeutta 🙂

Tarkempaa ohjelmaa julkaisemme loppukesästä alkaen, mutta mukana on takuuvarmasti jälleen paljon asiaa mm. Teamsista, SharePointista, Azuresta, introista ja Power Platformista.

Online-tapahtuma: etuhinta 30.9. saakka 695 EUR (norm. 895 EUR). Tutustu myös ryhmähintoihimme ja ota kollegasi mukaan! Ryhmäalennuksen saat tuomalla mukaan yhden tai useamman kollegan. Ryhmäalennukset lasketaan aina kulloinkin voimassa olevasta etuhinnasta eli niiden avulla saat ihan merkittävää säästöä.

Ilmoittaudu mukaan 

 

Kevään seminaarissa etäosallistuminen sai erinomaiset arvosanat. Osallistujat antoivat virtuaalitapahtuman toimivuudesta arvosanan 4,47 (asteikko 1-5 tähteä). Kehitämme kokemusta edelleen niin, että tapahtumasta tulee ensiluokkainen niin paikan päällä kuin etänä.

 

Lue kevään palautteita

 

Poimintoja aiempien seminaarien palautteista

 

”Case-esittelyt parasta antia, niistä saa ideoita omaan projektiin.”
”Kiinnostavia ja ajankohtaisia aiheita sopivan käytännönläheisesti!”
”Todella upeat puhujat ja mielenkiintoiset sisällöt. Viihdyin ja sain evääksi uutta näkökulmaa.”
”Päivästä sai taas hyviä niksejä, kikkoja ja uusia ideoita ihan arkityöskentelyäkin varten.”
”Hyvä tilaisuus – näkemyksiä, käytännön kokemuksia ja vertaistukea oli saatavilla runsaasti.”