Syksyn 2020 HPR-seminaarin ilmoittautuminen on avattu!

Seuraava Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari järjestetään 10.12.2020 ja ilmoittautuminen on avattu! Luvassa jälleen ajankohtaisimmat aiheet ja käytännönläheiset caset Microsoft 365:n maailmasta.

Seminaari järjestetään hybriditapahtumana; sekä fyysisenä seminaarina Clarion Hotel Helsinki Jätkäsaaressa että Online-tapahtumana verkossa. Koko ohjelma striimataan. Voit siis osallistua paikan päällä tai verkossa ja lisäksi palata esitysten tallenteisiin vielä viikon ajan tapahtuman jälkeen. Nyt pääset siis katsomaan myös kaikki rinnakkaiset esitykset, mikä helpottanee valinnan vaikeutta 🙂

Tarkempaa ohjelmaa julkaisemme loppukesästä alkaen, mutta mukana on takuuvarmasti jälleen paljon asiaa mm. Teamsista, SharePointista, Azuresta, introista ja Power Platformista. Tapahtuman ennakkokysely avataan pian ja pyrimme sen avulla kartoittamaan kiinnostavimpia aiheita sekä mahdollisia puhujia joulukuun tapahtumaan.

Tarjoamme elokuun loppuun saakka osallistumisen etuhintaan (etusi 300 eur):

  • Koko hybridi-tapahtuma (Onsite + Online) 695 eur + alv
  • Online-tapahtuma 595 eur + alv

 

Tutustu myös ryhmähintoihimme ja ota kollegasi mukaan! Ryhmäalennuksen saat tuomalla mukaan yhden tai useamman kollegan. Ryhmäalennukset lasketaan aina kulloinkin voimassa olevasta etuhinnasta eli niiden avulla saat ihan merkittävää säästöä.

Ilmoittaudu mukaan 

HPR goes hybrid!

 

Kevään seminaarissa etäosallistuminen sai erinomaiset arvosanat. Osallistujat antoivat virtuaalitapahtuman toimivuudesta arvosanan 4,47 (asteikko 1-5 tähteä). Kehitämme kokemusta edelleen niin, että tapahtumasta tulee ensiluokkainen niin paikan päällä kuin etänä.

Paikan päälle saapumalla pääset parhaiten verkostoitumaan muiden yritysten asiantuntijoiden ja puhujiemme kanssa, mutta jos poikkeustilanne perinteisten tapahtumien suhteen jatkuu loppuvuodesta, voimme ketterästi siirtää tapahtuman kevään tavoin kokonaan etämuotoon.

Lue kevään palautteita

 

Poimintoja aiempien seminaarien palautteista

 

”Case-esittelyt parasta antia, niistä saa ideoita omaan projektiin.”
”Kiinnostavia ja ajankohtaisia aiheita sopivan käytännönläheisesti!”
”Todella upeat puhujat ja mielenkiintoiset sisällöt. Viihdyin ja sain evääksi uutta näkökulmaa.”
”Päivästä sai taas hyviä niksejä, kikkoja ja uusia ideoita ihan arkityöskentelyäkin varten.”
”Hyvä tilaisuus – näkemyksiä, käytännön kokemuksia ja vertaistukea oli saatavilla runsaasti.”


Microsoft 365 HPR, SharePoint HPR