Syksyn HPR-seminaarin alustava ohjelmarunko on nyt julkaistu!

Tapahtumassa tullaan kuulemaan runsaasti case- ja asiantuntijapuheenvuoroja. Luvassa on takuuvarmasti mielenkiintoista asiaa mm. Teamsista, Intranetistä, dokumenttien hallinnasta, tiedolla johtamisesta, Power Platformista sekä informaatiovaikuttamisesta.

Katso alustava ohjelmarunko ja lista ensimmäisistä julkaistuista puhujista.

Seminaari järjestetään hybridimuodossa, eli ilmoittautuja voi itse päättää, osallistuuko tapahtumaan paikanpäällä Sokos Hotel Triplassa Helsingissä vai etänä striimin kautta. Syksyn seminaarin sisällä järjestetään kaksi tapahtumaa: yksi sali teemoittuu M365:n ytimeen ja toinen sali Power Platformiin. Tarjolla on siis entistä runsaampi sisältö sekä monipuolisemmat verkostoitumismahdollisuudet – ikään kuin kaksi tapahtumaa yhden hinnalla.

Power Platform HPR järjestää yhdessä Microsoftin kanssa Power Platform -toteutusten SM 2022 -kisan, jonka finalistiratkaisut esitellään 13.12. tapahtumassa, jossa myös julkistetaan kilpailun voittaja.

Käy ilmoittautumassa tapahtumaan 15.10. mennessä, niin saat lipun etuhintaan! Tsekkaa myös ryhmäalennukset ilmoittautumissivulta. 

Katso hinnat ja ilmoittaudu mukaan