Syksyn HPR-tapahtuman alustava ohjelma ja puhujat

Marina Congress Center täyttyy joulukuussa mielenkiintoisista puheenvuoroista kun SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari pyörähtää taas käyntiin. Ennakkokyselyyn vastanneiden toiveiden mukaisesti tulevassa seminaarissa ovat vahvasti edustettuna Office 365 työkalujen käyttöönotto ja jalkautus, Teamsin hyödyntäminen ja tehokäyttö sekä moderni intranet.

Keynote-puheenvuoron tulee pitämään Jarno Limnéll, joka on turvallisuus-asioiden tunnetuimpia nimiä niin Suomessa kuin Euroopassa. Hän on työskennellyt turvallisuusasioiden ja johtamisen parissa yli 20 vuotta – niin upseerina puolustusvoimissa, johtotehtävissä liike-elämässä sekä professorina akateemisessa maailmassa.

Case-esityksinä tullaan kuulemaan mm. Destian Asko Juopperia ja Huhtamäen Reeta Eskolaa. Asiantuntijapuheenvuoroja tulevat pitämään Vesa Nopanen (Innofactor), Timo Pertilä (Digital Illustrated), Kristian Hentula (Sininen Meteoriitti) sekä Sulavan asiantuntijat Marko RosbergKatja Jokisalo, Laura Kokkarinen ja Olli Jääskeläinen.

Tapahtuman isäntinä toimivat tuttuun tapaan Jussi Roine (Sulava) ja Juha Anttila (IITC). Julkaisemme lisää puheenvuoroja piakkoin!

Tutustu ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu mukaan 12.12.2018 pidettävään tapahtumaan!


Microsoft 365 HPR, Office 365, Office 365 HPR, SharePoint HPR, Teams, Tietoturva, Yleistä