Syksyn HPR-tapahtuman päivitetty ohjelma ja puhujat

Marina Congress Center täyttyy joulukuussa mielenkiintoisista puheenvuoroista kun SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari pyörähtää taas käyntiin. Ennakkokyselyyn vastanneiden toiveiden mukaisesti tulevassa seminaarissa ovat vahvasti edustettuna Office 365 työkalujen käyttöönotto ja jalkautus, Teamsin hyödyntäminen ja tehokäyttö sekä moderni intranet.

Keynote-puheenvuoron tulee pitämään ennakkotiedoista poiketen Petteri Järvinen, joka on varsinainen ammattilainen sähköisessä maailmassa. Hän hallitsee suvereenisti IT – termit ja osaa muuntaa ne käytännön esimerkeiksi. Hän on monipuolinen tietotekniikan ammattilainen ja luennoitsijona mukaantempaiseva ja innostava.

Case-esityksinä tullaan kuulemaan mm. Destian Asko Juopperia, Vantaan Energian Heidi Itkosta ja Huhtamäen Reeta Eskolaa. Asiantuntijapuheenvuoroja tulevat pitämään Vesa Nopanen (Innofactor), Timo Pertilä (Digital Illustrated), Kristian Hentula (Sininen Meteoriitti), Petri Sohlberg (Tieto), Antti Jokinen (Cloudriven) sekä Sulavan asiantuntijat Marko RosbergKatja Jokisalo, Laura Kokkarinen ja Olli Jääskeläinen.

Tapahtuman isäntinä toimivat tuttuun tapaan Jussi Roine (Sulava) ja Juha Anttila (IITC). Julkaisemme loput puheenvuorot piakkoin!

Tutustu ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu mukaan 12.12.2018 pidettävään tapahtumaan! Seuraava etuhinta päättyy jo lokakuun lopussa!


Microsoft 365 HPR, Office 365 HPR, Office365, Teams, Yleistä