Syksyn seminaarin alustava ohjelma on julkaistu

Clarion Hotel Helsinki täyttyy marraskuussa mielenkiintoisista puheenvuoroista kun SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari pyörähtää taas käyntiin. Tällä kertaa Office 365:en uudet työkalut kuten Groups ja Teams ovat vahvasti edustettuna, mutta kyllä myös OneDrive, Yammer, Delve ja tavallinen SharePoint saavat osuutensa. Tietysti unohtamatta PowerApps ja Flow -ratkaisuja.

Case-esityksinä mukana ovat mm. Janne Ariluoto (Vantaan kaupunki), Mimmi Penttilä (Keva), Sari Kangas (Veho) ja Anne Latto (HSY). Hieman teknisempi esityksiä tulevat pitämään Onsightin asiantuntija Marko Rosberg, Katja Jokisalo ja Olli Jääskeläinen.

Windowsin tulevaisuutta valoittaa Keynote-puhujamme Sami Laiho (Intility ja Applixure) ja testauksen saloihin johdattelee Maarit Kettunen (IITC). Tuttuun tapaan tilaisuuden isäntinä toimivat Juha Anttilla (IITC) ja Jussi Roine (Onsight).

Varaa paikkasi pian ja ilmoittaudu mukaan 28.11. pidettävään tapahtumaan! Edullisin etuhinta päättyy 30.6.!


Azure, Intranet, Office 365, Office 365 HPR, Office Delve, Office365, OneDrive, Pilvipalvelu, Power BI, SharePoint, SharePoint HPR, Yammer