Syksyn seminaarin ennakkokyselyn tulokset ja arvonta

Kiitos kaikille ennakkokyselyyn vastanneille, saimme runsaasti ideoita hybriditapahtumana 10. joulukuuta järjestettävään HPR-seminaariin! Vastaukset auttavat meitä painottamaan ohjelmassa osallistujille tärkeitä asioita. Järjestämme syksyn HPR-tapahtuman 10.12.2020 kokonaan Online-tapahtumana. Lue lisää

Kolme eniten toivottua aihepiiriä olivat Teams ja sen hyödyntäminen, M365 viimeisimmät ja tulossa olevat ominaisuudet sekä työkalujen käyttöönotto ja jalkautus.

Lisäksi eniten toivottiin seuraavia aiheita:

  • Etätyöskentely
  • Tietoturva
  • Haku
  • Power Platform & Power Automate, lomakkeet, sovellukset ja prosessit
  • Dokumentinhallinta
  • Moderni SharePoint ja intranet

 

Ohjelmaan on luvassa paljon toivomianne ajankohtaisia aiheita ja erittäin mielenkiintoisia case-tarinoita. Eniten kyselyyn vastanneet ovat kiinnostuneet case-tarinoista, joten ota yhteyttä jos sinulla on tarina, jonka haluat kertoa HPR-yleisölle. Seuraa ohjelman rakentumista uutisistamme ja somekanavistamme, ensimmäiset puheenvuorot julkistetaan pian!

Kun ilmoittaudut viimeistään 31. elokuuta, saat lipun varhaisen ilmoittautujan reiluun etuhintaan: koko hybriditapahtuma 695 EUR (norm. 995 EUR), online-tapahtuma 595 EUR (norm. 895 EUR). Tutustu myös ryhmähintoihin ja ota kollegasi mukaan! Ryhmäalennuksen saat tuomalla mukaan yhden tai useamman kollegan.

Ilmoittaudu tästä

Arvoimme ennakkokyselyyn vastanneiden kesken vapaalipun syksyn tapahtumaan ja voittaja on Kati Iharanta, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Onnittelut ja kiitos vielä kaikille mukana olleille!