Syksyn SharePoint ja Office 365 HPR seminaari lähestyy - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Syksyn SharePoint ja Office 365 HPR seminaari lähestyy

SPOHPR-2015-05_1072Syksyn SharePoint ja Office 365 HPR seminaari lähestyy eli se pidetään 19.-20.11.2015. Oletko tulossa mukaan? Vapaita paikkoja on vielä, mutta yli 100 henkilöä on jo ilmoittautunut. Saattaa hyvinkin olla, että seminaari tulee tälläkin kertaa täyteen.

Olemme yrittäneet tuoda seminaariin uusia näkökulmia ja tuoreita ajatuksia. Mukana on mm. Karla Nieminen (Jäänmurtajat) alustamassa verkostoitumisesta, Harri Mikkanen (Microsoft) vastaamassa pilvipalveluiden kiperimpiin kysymyksiin, Heidi Enho (Onsight) kertomassa PowerBI:stä, Maarit Kettunen (IITC) antamassa vinkkejä laadunvarmistukseen, Leena Kanerva (Erica Partners) kertomassa prosessien kehittämisestä, Vesa Tikkanen (Qumio) avaamassa Microsoftin BI Roadmapia ja Auli Ellä (Kone) pohtimassa pilvipalveluita.

Case-tarinoita ovat kertomassa Veikko Lehtimäki (R-Kioski), Lasse Ahonen ja Teemu Ahlström (Fonecta), Marja-Kaarina Markkanen (Jyväskylän ammattikorkeakoulu), Riikka Uusikulku ja Helena Hurri (Tuusulan kunta), Sari Kangas (Veho), Sanna Keränen (VR) ja Satu Kuusinen (Jyväskylän Energia).

Onhan ohjelmassa myös demokisa sekä mielenkiintoinen paneelikeskustelu ajankohtaisista aiheista. Ja tuttuun tapaan Jussi Roine (Onsight) ja Juha Anttila (IITC) kertovat viimeisimmät kuulumiset SharePoint ja Office 365 rintamilta.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

 

Terveisin

SharePoint ja Office 365 HPR tiimi

 


Office 365 HPR, SharePoint HPR