Tällä viikolla nähdään HPR-seminaarissa – käytännön ohjeita osallistujille

Tämän viikon keskiviikkona ja torstaina 11.-12.5.2022 koittaa hybridi-muodossa järjestettävä Microsoft 365 HPR -seminaari!

Ehdit myös vielä ilmoittautua mukaan, vaikka vielä tapahtuman aikanakin – ilmoittaudu tästä.

OSALLISTUJA – TARKASTATHAN SÄHKÖPOSTISI

Olemme lähettäneet kaikille ilmoittautuneille viime viikon lopulla osallistumisohjeet ja -linkit tapahtumaan.
Jos et ole saanut tätä sähköpostia, tarkastathan roskapostisi ja ellei postia löydy, ota yhteyttä osoitteeseen tiedotteet@m365hpr.fi

Tapahtuman turvallisuusohjeistuksen voit vilkaista täältä.

Tapahtumaan voi osallistua myös etänä striimin kautta. Osallistumistavan voi vaihtaa etäosallistumiseksi ennen tapahtumaa ilmoittamalla siitä HPR-tiimille.

TIIMIN YHTEYSTIEDOT

Tavoitat meidät osoitteesta tiedotteet@m365hpr.fi  Tapahtuman aikana jokaisessa salissa on mukana myös HPR-tiimiläisiä, joten tavoitat meidät helposti! Jos osallistut etäyhteydellä, HPR-tiimin tavoittaa helpoiten puhelimella. Löydät puhelinnumeromme samasta sähköpostista tapahtuman linkkien kanssa, jos sinulle tulee kysyttävää tai ongelmia tapahtuman aikana.

TEHDÄÄN YHDESSÄ AKTIIVINEN TAPAHTUMA!

Osallistuit sitten paikanpäällä Scandic Parkissa Helsingissä tai etänä striimin kautta, aktiivinen osallistuminen on mahdollista! Etäyhteydellä osallistujat voivat esittää kysymyksiä tai osallistua keskusteluun striimin chatin kautta. Esityssalien salivastaavat esittävät chatin kysymyksiä ja kommentteja puhujalle puheenvuoron lopussa.

SEURAA TAPAHTUMAA SOMESSA

Tapahtuman aikana tiedotamme päivän kulusta aktiivisesti some-kanavissamme! Jaa kokemuksesi seminaaripäivistä tunnuksella #M365HPR

Somekanavissa löydät meidät:

Twitteristä
Facebookista
LinkedInistä

Nähdään ja kuullaan, lämpimästi tervetuloa!