Teams, SharePoint ja vähän Yammerkin – miten viestinnän ja tiedostojen sijainnit suunnitellaan?

Hiipikö Teams teillekin käyttöön? Palvelujen ja vaihtoehtojen lisääntyessä erityisesti sisäisen viestinnän, yhteisen dokumentinhallinnan ja ryhmätyön välineet ja toimintatavat on hyvä linjata organisaatiotasolla.

Tässä esityksessä Katja tarjoilee eväitä ja esimerkkejä siihen, milloin ja mihin kannattaa käyttää mitäkin työkalua. Kuulet myös, miten eri palveluiden roolit tyypillisesti jakautuvat, ja millaisiin käyttötapauksiin eri alustojen ominaisuudet parhaiten taipuvat. Tässä setissä ei upota teknisiin yksityiskohtiin, mutta ei myöskään liidellä ylätason jargonissa – hyviä, pahoja ja rumia kokemuksia tarjolla!

Katja Jokisalo on parantanut tietotyötä eli auttanut organisaatioita sisäisen viestinnän, ryhmätyön ja dokumentinhallinnan toimintamallien ja ratkaisujen parissa jo yli kymmenen vuotta. Teknologiakaverina ja muutoksen mahdollistajana mukana pääsääntöisesti Office 365 – erityisesti Teams ja SharePoint.

Katja on erityisen innoissaan siitä, miten uudet tietotyön palvelut vapauttavat aikaa tekniseltä säätämiseltä järkevien toimintamallien suunnitteluun ja jalkauttamiseen. Uusi työ on tottakai tehokasta ja tuottavaa, mutta ennenkaikkea mielekästä ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia avaavaa. Pää pilvissä, mutta jalat maassa!

Tutustu tapahtuman ohjelmaan sekä mielenkiintoisiin puhujiin ja ilmoittaudu mukaan.


SharePoint, Teams, Tiedonhallinta, Yammer