Teams vinkit tehokäyttäjälle

Microsoft Teams on vakiinnuttanut paikkansa Office 365:n ryhmätyön keskuksena ja yhteistyövälineenä. Miten sitten saada tolkkua Teamsiin? Vesa esittelee demojen kautta Microsoft Teamsin vinkkejä, uusia toimintoja ja parhaita käytäntöjä peruskäyttäjistä tehokäyttäjille.

Esityksen jälkeen tiedät, millä pidät Teamsin tietotulvan ja ilmoitukset kurissa. Näe livenä, mitä kaikkea mobiilisovellus mahdollistaa ja miten tuot ajankohtaista tietoa tehokkaasti tiimille. Älä jätä tätä demoja täynnä olevaa esitystä väliin. Esityksen jälkeen voit hämmästyttää kollegoitasi Teams-vinkeillä!

Vesku toimii Innofactorilla modernin työn konsulttina sekä ihmisten ja organisaatioiden valmentajana louhimassa uusista järjestelmistä hyötyjä monitasoisesti niin loppukäyttäjille, avainryhmille kuin liiketoiminnoille. Lähtökohta hänellä on, että uusia työskentelytapoja ja välineitä hyödyntämällä sekä organisaation kulttuuria kehittämällä työ saadaan irti paikka- ja aikariippuvaisuudesta. Ja samalla luodaan edellytykset luovuuden lisääntymiselle ja saadaan piilossa oleva tieto näkyväksi.

Veskulla on pitkä 20+ vuoden kokemus ja viimeiset 10+ vuotta hän on erikoistunut Office 365-, Microsoft Teams- ja SharePoint-pohjaisiin ratkaisuihin useilla eri toimialoilla. Hän on esillä erityisesti LinkedInissä ”Teams-miehenä” jakaen Teamsin hyödyntämisen vinkkejä, parhaita käytäntöjä sekä kertomalla, mitä Teamsin uudet ominaisuudet tarkoittavat käyttäjille.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan sekä mielenkiintoisiin puhujiin ja ilmoittaudu mukaan.


Office 365, Office 365 HPR, SharePoint HPR, Teams