Valion matka SharePoint-työtilojen kanssa

Valion matka SharePoint-työtilojen kanssa on ollut mielenkiintoinen. Matkan aikana on todettu, mikä toimi ja mikä ei toiminut käyttöönotossa, liiketoimintahyötyjen löytämisessä ja hallintamallin rakentamisessa. Case Valio kuullaan ja nähdään syksyn SharePoint ja Office 365 HPR -seminaarissa Ilari Pulkkisen esittämänä.

”Esitykseni käsittelee ihan SharePoint pääkäyttäjän arkea ja fokus on SharePoint työtiloissa”, kuvailee Ilari Pulkkinen Valiolta. ”Kerron käytännön kokemuksia siitä mitä on kokeiltu, mikä toimii ja mikä ei toimi”, Ilari jatkaa. ”Yritän esityksessäni avata, minkälaisia liiketoimintahyötyjä SharePointin avulla on saatu aikaan jo ihan peruspalikoillakin. Ja minkälainen hallintamalli tarvitaan, jotta oleellinen tieto ei huku työtiloihin ja työtilat ylipäätään löydetään”, Ilari tiivistää.

Ilari työskentelee Valiolla tietojärjestelmäpäällikkönä päävastuualueina SharePoint ja intranet. Hän on aina ollut kiinnostanut auttamaan ihan tavallisia ihmisiä hyötymään viimeisimmistä teknologisista mahdollisuuksista. Vuonna 2012 hän oli tuomassa SharePointia Valiolle. Matkan varrella kokemusta on kertynyt muutoksen läpiviennin haasteista ja siitä, miten SharePointin ominaisuuksilla rakennetaan helppokäyttöisiä kokonaisuuksia, joista on selkeää liiketoimintahyötyä


SharePoint