Valmisintrat vs. OOTB-Sharepoint & kliksutteluintra

“Moderni SharePoint ja Office 365 -pilvi tarjoavat ainutlaatuisen ja houkuttelevan mahdollisuuden toteuttaa kaiken kattava intranet-viestintäkanava ilman työläitä projekteja ja kalliita toimittajia”, sanoo Jussi Sivonen Sininen Meteoriitti -yhtiöstä. “Senhän kliksuttelee muutaman ohjeen ja YouTube-videon avustuksella, eikö? Vai voiko?”, kysyy Jussi.

“Vertailemme tee-se-itse -vaihtoehdon hyviä ja huonoja puolia nykyään markkinoilta löytyviin valmisintranet-ratkaisuihin. Mistä kannattaa maksaa? Mitä ei kannata lähteä yrittämään omin kätösin? Miten tuoteintra istuu Office 365 -kokonaisuuteen? Onko näillä ”tuotteilla” takuuta? Tuleeko siitä yhden toimittajan loukku? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastataan tässä sessiossa”, kertoo Jussi.

Jussi Sivonen on puhujana SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, pahat ja Rumat -tapahtumassa, joka järjestetään Scandic Park Helsingissä 28.11.2019. Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan.

Jussi palvelee maailmalla menestyneen ja palkitun Valo Intranet -tuotteen toimittajan, Sinisen Meteoriitin miehistössä vanhempana konsulttina. Kahden miljoonan tietotyöläisen käytössä olevan Valon kautta Jussi on saanut ainutlaatuisen näköalan organisaatioviestinnän parhaisiin käytänteisiin ja mahdollisuuksiin. Jussi kuuntelee asiakkaan tarpeita, toiveita, nyky- ja tahtotilaa ja pyrkii löytämään niihin nykyaikaisia ratkaisuja, hyödyntäen Microsoftin pilviteknologioita. Ratkaisuja etsitään etenkin sisäisen viestinnän, tiimityön ja henkilökohtaisten digityötaitojen kehittämiseen.

Suurimmat haasteet onnistuneelle uudistukselle Jussi näkee käyttöönoton, jalkauttamisen ja viestinnän saralla. Jussilla on kokemusta yli 50 intraprojektista ja hän on intohimoinen kouluttaja, jonka koulutukset ovat aina käyttäjälähtöisiä.


Intranet, Office 365, SharePoint