Vapon digitalisaatio – kokemuksia o365-käyttöönotosta ja käytöstä?

mikko_miekkoniemi”Digital Vapo on kehittämisohjelma, jonka toteuttamisessa Office 365, Azure ja IoT ovat merkittävässä roolissa”, kertoo Mikko Miekkoniemi Vaposta. ”Siirtyminen pilvipohjaiseen alustaan on siirtänyt voimavaroja paikallisen ympäristön ylläpidosta kokonaan uusien palveluiden käyttöönottoon. Lisäksi mobiilikäyttöisyys on konkreettinen asia, joka mahdollistaa kokonaan uusia toimintatapoja”, Mikko painottaa.

Mikko Miekkoniemi valtaa Scandic Park Helsingin pääsalin lavan SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa 1.11.2016. Kuinka sähköposti, tiedostot ja työtilat siirtyvät pilveen? Miten dokumentteja hallitaan? Mikä on OneDriven rooli kokonaisuudessa? Miten nämä liittyvät Vapon digitalisaatioon? Näihin kysymyksiin ja moniin muihin Mikko kertoo näkemyksensä esityksessään.

Mikko Miekkoniemi työskentelee rakenteellisen ja rakenteettoman tiedonhallinnan parissa vastaten Vapo Groupin BI-järjestelmistä, tietovarastoinnista, master datasta ja integraatioista. Mikko on ollut paljon tekemisissä SharePoint-järjestelmän kanssa ja toiminut neljässä SharePoint-projektissa projektipäällikkönä. Erityisenä kiinnostuksen kohteena tiedon löydettävyys ja dokumentinhallinta.


Intranet, Office 365, OneDrive, SharePoint