Vuoden 2014 demokisan voitto ratkesi tiukassa kilpailussa - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Vuoden 2014 demokisan voitto ratkesi tiukassa kilpailussa

SharePoint-HPR-Demokisa-Team-Sininen_Meteoriitti-liveSharePoint HPR demokisan voittaja vuonna 2014 on Team Sininen Meteoriitti. Uudella kokoonpanolla mukana ollut tiimi eli Tomi Tavela ja Hanna Harjula  pystyivät vakuuttamaan kilpailun raadin ja myös yleisön. Team Sininen Meteoriitti otti vauhdikkaalla esityksellään demokisan voiton jo toisen kerran peräkkäin. Näin “Vuoden Paras SharePoint Demo” -titteli pysyy Team Sinisen Meteoriitin hallussa.

Meteoriitin demon ideana oli SharePointin ulkoasun muokkaaminen uudella helpolla tavalla laite- ja ohjelmistoriippumattomasti. Demo ajettiin MacBook-koneella ja ympäristö oli toteutettu Google Chrome -selaimen lisäosan varaan. Ja taustalla pyöri tietysti SharePoint ja tarkkaan ottaen sen pilviversio eli Office 365.

Muut demotiimit antoivat kuitenkin äärimmäisen kovan vastuksen. Raadin antamien pisteiden jälkeen Team Affecto ja Team Sininen Meteoriitti olivat tasapisteissä. Niinpä jouduttiin turvautumaan yleisön äänestykseen ja sen perusteella vaakakuppi kallistui niukasti Sinisen Meteoriitin puolelle. Myös kolmanneksi tullut Team HiQ oli demollaan haastajana varsin vakuuttava, koska demo jäi vain pisteen päähän Team Affecton suorituksesta.

Kaiken kaikkiaan SharePoint demokisa tarjosi paitsi itse  kilpailun, mutta toivottavasti myös mielenkiintoista ja viihdyttävää sisältöä osallistujille. Kiitos teille kaikille ja myös demokisan raadille! Ensi vuonna kisataan taas uudestaan ja silloin ehkä jo kokonaan uudistuneella SharePoint-versiolla.

 

 

 


Office Delve, Office365, SharePoint, SharePoint HPR, SharePoint-HPR Demokisa