Yammer ja työtilat – mitä uutta työyhteisöön?

Yammer ja SharePointin työtilat kuuluvat HRAKSilla olennaisena osana työyhteisöön. Laura ja Elsa kertovat, mitä uutta Yammer ja Sharepointin työtilat ovat tuoneet työyhteisöön ja mitä kokemuksia henkilöstöllä on testivaiheen jälkeen niiden käytöstä, kun he astuvat 9.5.2017 SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarin lavalle.

Elsa Taskinen työskentelee markkinointi- ja viestintäsihteerinä HRAKS:n ja Hyria koulutuksen yhteisessä viestintä- ja markkinointitiimissä. Elsa palvelee työssään molempien organisaatioiden henkilökuntaa markkinoinnin ja viestinnän asioissa sekä vastaa osaltaan intran lisäksi myös kotisivujen sekä sosiaalisen median ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

Laura Heikkilä palvelukoordinaattorin työssään etsii uusia keinoja, välineitä ja toimintatapoja muiden työn helpottamiseksi ja tehostamiseksi yhdistäen vahvaa käytännön palvelutuotannon osaamista sekä uusien digitaalisten järjestelmien mahdollisuuksia. Laura on työskennellyt ihmisten parissa 15 vuotta motivoiden, kannustaen ja rohkaisten kokeilemaan uusia asioita sekä ottamaan uusia askeleita elämässä.

Ilmoittaudu mukaan kuuntelemaan Elsan ja Lauran näkemyksiä miten näiden työvälineiden avulla pystyy työskentelemään yhdessä yli kuntarajojen!


Office 365, SharePoint, SharePoint HPR, Yammer