Avaus: Power Platform Hyvät, Pahat ja Rumat

Liiketoiminnan digitalisoimisesta on kiistatta etua yritykselle. Työmäärä ja kulut vähenevät, kun toimintaa saadaan tehostettua ja automatisoitua. Tule hakemaan parhaat ideat liiketoimintasi prosessien kehittämiseen muiden organisaatioiden inspiroivista esimerkeistä HPR-tapahtuman toisena päivänä 12.5., joka keskittyy kehittämiseen Microsoftin pilvipalveluissa Power Platformin ja muiden työkalujen avulla. Tutustu ohjelmaan ja puhujiin!

M365 HPR -seminaari kerää 11.-12.5. suomalaiset organisaatiot yhteen jakamaan osaamista ja kokemuksiaan mm. viestinnän, yhteistyön, tiedolla johtamisen ja työnkulkujen automatisoinnin tiimoilta. Kyseessä on Suomen laajin case-pohjainen M365-seminaari.

Päivän avauspuheenvuorossa alan huippuasiantuntijat Timo Pertilä, Mikko Koskinen ja Pentti Hämäläinen kertovat mitä hyvää, pahaa tai rumaa Power Automaten, Power Appsin ja Power BI:n alueella on viime aikoina ollut havaittavissa ja mitä mullistavaa uutta on luvassa. Päivän ohjelma sisältää ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja ja upeita casetarinoita, mm. Tuotannon datan hyödyntäminen tiedolla johtamisessa, Business Intelligence alusta Power Platformin avulla sekä Toiminnanohjausjärjestelmän rakentaminen Power Platformin avulla.

Timo Pertilä, Forward Forever on viihtynyt erilaisissa IT-alan tehtävissä jo 20 vuotta. Hän on Microsoft MVP (Most Valuable Professional). Osaamisalueena laveasti Microsoftin pilvipalvelut, sekä niiden hyödyntäminen täysmittaisesti asiakasorganisaatiossa. Timon erityisosaamisena on ratkaisujen ketterä rakentaminen hyödyntäen Office 365 / Azuren olemassa olevia työkaluja (PowerApps, Power Automate, Logic App, SharePoint, Power BI, Azure SQL, Cognitive Services, Dataverse).

Mikko Koskinen toimii Sulavalla seniorkonsulttina keskittyen tietotyön ratkaisuihin Microsoft-ympäristöissä. Mikko on työskennellyt Office 365 ja SharePointin parissa aina vuodesta 2008 lähtien auttaen useita kotimaisia ja ulkomaisia organisaatioita. Hänen osaamisalueeseensa kuuluu järjestelmien suunnittelu, tekninen toteutus, sekä konsultointi.

Pentti Hämäläinen kouluttaa Sulavalla Power BI:n käyttöä sekä sparraa organisaatioita Business Intelligence -valmiuksien kehittämisessä. Häntä inspiroi tiedolla johtamisen edistäminen organisaatioissa, koska sitä kautta substanssiosaajien aika ei kulu raporttien tekoon, vaan he voivat sanoittaa datatarpeensa ja osallistua sen automatisointiin. Näin datan laadun ja arvon nousu tuovat pysyviä parannuksia ja mahdollisuuksia yritykselle. Pentillä on kokemusta laatu-, johtamis- ja raportointijärjestelmien johtamisesta ja kehittämisestä liikkeenjohdon konsulttina. Hän on toiminut operational excellence -konsulttina useilla eri toimialoilla mm. ydinvoima-, energia- ja kemianteollisuudessa.