M365 ja PP HPR 9.-10.5.2023

Kevään HPR-tapahtuma järjestetään hybriditapahtumana. Voit osallistua koko tapahtumaan tai jompaan kumpaan päivään joko paikan päällä Scandic Park Helsingissä tai etänä. Ensimmäinen päivä keskittyy Microsoft 365:een ja toinen päivä Power Platformiin.

Live- ja striimiosallistuminen on samanhintaista. Valitun osallistumistavan voi vaihtaa toiseksi ilmoittamalla siitä HPR-tiimille viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa. Ilmoittautuminen sisältää osallistumisoikeuden tapahtumaan paikan päällä tai etänä, kaikki livesisällöt tallenteineen kahden viikon ajan sekä esitysmateriaalit PDF-muodossa. Osallistumisoikeus on henkilökohtainen.

Ryhmäalennukset lasketaan voimassa olevasta etuhinnasta (ei koske kaksi yhden hinnalla – kampanjaa): 2 hlö -> 10 %, 3 hlö -> 20 %, 4 hlö tai enemmän -> 30 %. Laskutamme osallistumismaksun ilmoittautumisen jälkeen. Katso laskuttajatiedot täältä

Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta vielä 30 vrk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen emme palauta osallistumismaksua, mutta voit vaihtaa tilaisuuden osallistujan tai siirtää osallistumisen seuraavaan tapahtumaan.

Kysy lisätietoja

PALAUTTEITA TAPAHTUMISTA:

”Todella upeat puhujat ja mielenkiintoiset sisällöt. Viihdyin ja sain evääksi uutta näkökulmaa.”

”Case-esittelyt seminaarin parasta antia, niistä saa ideoita omiin projekteihin.”