Syksyn 2023 HPR-tapahtuma järjestetään 22.11. Ohjelmaa rakennetaan parhaillaan.

Tutustu aikaisemman tapahtuman puhujiin:

KEVÄÄN 2023 PUHUJAT

Juha Anttila, IITC

#m365hpr

Juha on HPR-tapahtuman perustajia. Hän toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Hän on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien. Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä,

Vesa Nopanen, Sulava

#m365hpr

Vesa ”Vesku” Nopanen on Principal Consultant, Metaverse and Future Work Sulavalla. Hän on toiminut yli 25 vuoden ajan erilaisissa asiantuntija-, konsultointi- ja valmennustehtävissä monipuolisesti useilla toimialoilla moninaisia teknologioita käyttäen.

Vesku on Microsoft MVP (Most Valuable Professional) ja on erityisesti erikoistunut Microsoft Metaversen, Microsoftin pilven  ja Microsoft Teamsin tarjoamiin monipuolisiin tulevaisuuden ja modernin työn ratkaisuihin. Hän on myös tunnettu supersuosituista Spotlight-webinaareistaan, aktiivisena puhujana sekä erilaisten teknologiayhteisöjen ja tapahtumien organisaattorina.

Kysy Veskulta Teamwork 3.0:sta!

Mona Moisala, Aivotutkija ja psykologian tohtori

#m365hpr

Mona on aivotutkija ja psykologian tohtori. Hän on tutkinut muun muassa sitä, mitä aivoissa tapahtuu kun ihminen multitaskaa, tai kun aivot ovat ylikuormittuneessa tilassa. Mona on laajemmaltikin kiinnostunut siitä, miten aivomme sopeutuvat nyky-ympäristöön, jossa painimme informaationtulvan ja lisääntyneen kiireen tunnun kanssa. Mona antaa luennollaan tutkimukseen perustuvia mutta käytännönläheisiä vinkkejä siihen, miten pitää aivojen hyvinvoinnista modernin hybridityön pyörteissä.

Timo Pertilä, Forward Forever

#pphpr

Timo on viihtynyt erilaisissa IT-alan tehtävissä jo 20 vuotta. Hän on Microsoft MVP (Most Valuable Professional). Osaamisalueena laveasti Microsoftin pilvipalvelut, sekä niiden hyödyntäminen täysmittaisesti asiakasorganisaatiossa. Timon erityisosaamisena on ratkaisujen ketterä rakentaminen hyödyntäen Office 365 / Azuren olemassa olevia työkaluja (PowerApps, Power Automate, Logic App, SharePoint, Power BI, Azure SQL, Cognitive Services, Dataverse).

Vapaa-aikanaan Timo pitää blogia, jossa hän esimerkkien avulla käy läpi tapoja, joilla organisaatiot voisivat tehokkaammin hyödyntää Office 365:n ja Azuren ominaisuuksia ja palveluja.

Timo on mukana myös PPHPR -iltapäivän paneelissa.

Miska Kytö, Sulava

#m365hpr

Miskalla on nuoresta iästään huolimatta jo rautainen kokemus monista ICT-alan osa-alueista, kuten tietoturvasta, modernista työstä ja viestinnästä, sekä jopa metaversestä. Hän toimii tulkkina teknisen ja ei-teknisen välillä, ja edustaa Z-sukupolvea työelämässä.

Sulavalla Miska toimii konsulttina, kouluttajana, valokuvaajana ja jokaisen kategorian monitoimimiehenä.

 

Jonna Heikkiniemi, Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

#pphpr

Jonna on toiminut 10 vuotta HAMKissa erilaisissa HR-tehtävissä. Tällä hetkellä hän työskentelee HR-sovellusasiantuntijana ylläpitäen ja kehittäen HR-järjestelmiä ja prosesseja sekä toimien osana tiedolla johtamisen tiimiä. Tehtäviään Jonna hoitaa yhteistyössä IT-palveluiden ja eri toimittajien asiantuntijoiden avulla. Muutaman viimeisen vuoden aikana Power Platform -työkalut ovat tuoneet prosessien kehittämiseen uusia mahdollisuuksia.  

Jari Järvinen, Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

#pphpr

Jarilla on yli 30 vuoden kokemus tietohallinto- ja tietojohtamistehtävistä HAMKissa. Tiedon hallinta ja sen käsittelyn automatisoiminen sekä tiedon hyödyntäminen liiketoiminnassa on ollut Jarin pääasiallisena työnä jo yli kaksi vuosikymmentä mm. identiteetinhallinnan ja dataintegraatioiden saralla. Viimeisen vuosikymmenen aikana hän on keskittynyt kehittämään ja hallinnoimaan HAMKin tietojohtamiskokonaisuutta aina datalouhinnasta organisaation tietojohtamiskulttuurin kehittämiseen saakka mm. Power Platform -työkaluja ja M365 -tuotteita hyödyntämällä. 

Terho Antila, Fortum

#pphpr

Terho aloitti Fortumilla syksyllä 2022 tehtävänään pystyttää taloon low-code Center of Excellence -praktiikka tukemaan Microsoft Power Platformin tehokkaampaa hyödyntämistä niin liiketoiminnan kuin loppukäyttäjienkin näkökulmasta. Terho on taustaltaan kehittäjä ja arkkitehti, mutta viime vuodet hän on työskennellyt enenevissä määrin matalan koodin ratkaisujen parissa. Terho toimii aktiivisesti myös Microsoftin käyttäjäyhteisöissä ja on Microsoft MVP Business Applications -kategoriassa.

Johanna Orjatsalo, LUT-yliopisto

#pphpr

Johanna on liiketoiminnan suunnittelun ja kehittämisen konkari. Hän on mukana LUT-yliopistossa parhaillaan käynnissä olevassa, Työsuojelurahaston rahoittamassa “Tuottavuutta liiketoiminta-analytiikalla” -tutkimushankkeessa sekä opettaa tutkimustyön ohessa yliopiston Tietojohtamisen ja johtajuuden maisteriopiskelijoita.

Heini Kuusela, Helen

#pphpr

Heini siirtyi konsulttimaailmasta vastaamaan Helenin digitaalisen työympäristön sekä Power Platform-kokonaisuuden kehittämisestä maaliskuussa 2022. Intohimon kohteena hänellä on digitaalisen työntekijäkokemuksen ja modernien työtapojen kehittäminen M365-palveluita hyödyntämällä. Power Platform-toiminnan käynnistämisen sekä johtamisen lisäksi hän vastaa mm. Helenin M365-kollaboraatiokokonaisuudesta sekä Digilähettiläsverkoston toiminnasta. Omien sanojensa mukaan hän on parhaimmillaan liiketoiminnan ja IT:n välisenä tulkkina ja pyrkii omalla työllään luomaan edellytyksiä organisaation tehokkaammalle toiminnalle.
Petri Ellmén, Valtiokonttori

#pphpr

Petri Ellmén eli ”Elmeri” luotsaa apulaisjohtajana Valtiokonttorin Tietohallinnon palvelutuotantoa. Pitkä ura eri tehtävissä kaartaa valtiohallinnon PC vallankumouksesta mobiilihypen kautta pilvitransformaatioon. Työn ytimessä on aina ollut keskeisenä pohdinta siitä, miten teknologialla voidaan saada enemmän ja parempaa aikaan.

Pilvisiirtymässä eletään ”jälleen” teknologisesti mielenkiintoista aikaa, tai ehkä kun asioita pysähtyy tarkastelemaan, niin insinööri löytää aina jotain mielenkiintoista. Kauppatieteilijä minussa näkee niissä usein kustannushyötyjä.

Vapaa-aikana tartun kitaraan ja jos se on jo varattu, niin bassoon. Se musa säväyttää, joka kolahtaa – oli sitten klassista, punkkia tai iskelmää.

Päivi Lassila, Helsingin kaupunki

#m365hpr

Päivi toimii Helsingin kaupungin Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan digitalisaatiokehitys-yksikössä ICT- asiantuntijana. Hän on vastannut toimialan M365- käyttöönotosta ja kouluttanut henkilöstöä. Päivi käynnisti toimialalla digilähettilästoiminnan v. 2019 ja on verkoston ylpeä omistaja. Nykyään digilähettilästoiminta on myös kaupunkitasoista. Digiosaamisen kehittäminen ja työnteon sujuvoittaminen modernien pilvityökalujen avulla on Päivin intohimo ja osaamisen jakaminen sydämen asia. Digilähettiläät ovat tässä työssä korvaamaton apu. Power Platformin ja tekoälyn hyödyntäminen avaavat huikeita uusia mahdollisuuksia työnteon sujuvoittamiseen. Metaversestä puhumattakaan.

Jouni Vienola, Helsinki Art Museum (HAM)

#m365hpr

Jouni (s.1977) on HAM Helsingin taidemuseon palveluvastaava, joka vastaa museon Ceepos-kassajärjestelmästä ja toimii kassajärjestelmän, Woocommerce-pohjaisen verkkokaupan ja eri maksutapojen (Nets, Verifone, Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak, MobilePay, Tykyseteli) pääkäyttäjänä sekä Museokortin ja Helsinki Cardin yhteyshenkilönä. Tämän lisäksi hän toimii Timeworks-resurssinhallintaohjelman, Titania- työvuorosuunnitteluohjelmiston, Lyyti-tapahtumanhallintaohjelmiston, Jotbar-työajanseurantaohjelmiston ja Adoben tuoteperheen pääkäyttäjänä, ICT palveluntarjoajan yhteyshenkilönä, hallinnoi museon tietokoneita ja puhelimia ja niiden tilauksia, ja toimii museon ICT lähitukena sekä digilähettiläänä.

Janne Ariluoto, Fennia

#m365hpr

Janne johtaa digitaalisen työympäristön tiimiä Fennialla. Hänen intohimonaan on digitalisaation edistäminen. Jannella on vahva osaaminen Microsoftin pilvipalveluista ja pitkä kokemus palveluhallinnasta

Mikko Vainioranta, Hoivarakentajat

#pphpr

Mikon tausta on SharePointin ja silloisen Office 365:n konsultoinnissa. Nykyisin hän toimii Hoivarakentajien asiakkuusjohtajana, jolle työ vähähiilisessä ja aistiystävällisessä palvelurakentamisessa on sydämenasia. “Minulle on tärkeää, että saan asiakkaiden kanssa rakentaa parhaita mahdollisia asuinympäristöjä ikäihmisille, lapsille, nuorille ja erityisen tuen tarpeessa oleville”.

Asiakkuusjohtajan töiden rinnalla Mikko on vahvasti liidannut Hoivarakentajien visiota digitaalisesta sydämestä eli Taapelista.

Henry Scheinin, Solu Digital

#pphpr

Henry on digitaalisen tiedonhallinnan asiantuntija, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Viimeiset 15 vuotta Henkka on työskennellyt Microsoft-teknologiaan pohjautuvien ratkaisujen parissa. Verkostomaisten työtapojen ja niitä tukevien ryhmätyövälineiden kehittäminen ja näihin liittyvien muutostilanteiden johtaminen ovat Henkan erikoisalaa. Tarkoituksenmukaisuus, uudelleenkäytettävyys ovat periaatteita, jotka ohjaavat Henkan työtä. Ammatillinen empatia palveluiden käyttäjiä kohtaan on asenne, jota hän tavoittelee kaikissa työtehtävissään.

Henkka on Solu Digitalin perustajaosakas ja työskentelee yrityksessä johtavana konsulttina sekä tuoteomistajana.

Karoliina Salminen, VTT

#m365hpr

Karoliinalla on yli 15 vuoden kokemus tutkimuksen ja yritysten välisestä yhteistyöstä. Häntä kiinnostaa erityisesti ihmisten ja teknologian välinen yhteistyö teollisessa kontekstissa. Tällä hetkellä suurin osa hänen ajastaan kuluu teollisen metaversumin parissa miettien yritysten kanssa miten voisimme uudistaa teollista työtä metaversumin avulla. Teknisestä taustastaan huolimatta Karoliinaa kiinnostaa erityisesti ihmiset ja hän nauttii rohkeidenkin visioiden rakentamisesta yhteistyössä erilaisten yritysten kanssa.

Anna-Leena Terhemaa, UPM

#m365hpr

Digitaalisen viestinnän moniosaaja Anna-Leena syttyy liekkiin, kun hän pääsee projektinvetäjänä luomaan parempaa digitaalista käyttökokemusta ja kehittämään arvoa luovia palveluja. Hän siirtyy sujuvasti internet-alustoilta Sharepoint-intranettiin ja kokeneena viestijänä johtaa menestyksekkäästi muutoksia.

Lauri Kutila, Verkkokauppa.com

#m365hpr

Lauri on työskennellyt pitkän uran Verkkokauppa.comissa markkinoinnin ja viestinnän parissa. Hän omaa laajan kokemuksen brändin rakennuksesta markkinointiviestinnän avulla. Laurin erityisiä mielenkiinnon alueita ovat viestinnän mittaamisen kehittäminen sekä brändin kehittäminen organisaation sisällä ja ansaitussa mediassa. Työyhteisöviestinnän saralla hän toimii johdetun keskustelun ja läpi organisaation tapahtuvan dialogin puolestapuhujana.

Annika Kuusela, Verkkokauppa.com

#m365hpr

Annika työskentelee Verkkokauppa.comissa viestinnän ja vuorovaikutuksen parissa. Hänellä on monipuolisesti kokemusta erilaisten organisaatioiden sisäisen viestinnän ja kulttuurin kehittämisestä. Annikan erityisiä mielenkiinnon kohteita ovat vuorovaikutustaitojen valmentaminen ja yhteisöllisyyden rakentaminen. Hänelle on tärkeää saada auttaa työyhteisön jäseniä löytämään omat viestinnälliset vahvuutensa.

Marko Laitinen, Betolar

#m365hpr

Markolla on yli 20 vuoden IT alan kokemus, hän on työskennellyt sekä palveluntarjoajan puolella että loppuasiakasorganisaatioissa. Tällä hetkellä Marko toimii Betolarilla IT johtajana, kehittäen liiketoimintajärjestelmiä tukemaan kasvavan start-up yrityksen jatkuvasti kasvavia ja kehittyviä liiketoiminta tarpeita. Marko on ollut ottamassa laajasti käyttöön Azure ja Microsoft 365 palveluita eri organisaatioissa viimevuosien aikana ja hänellä on lavea näkemys Microsoft pilvipalveluiden mahdollisuuksista.

Silja Häikiö, Midpointed

#m365hpr

Silja toimii modernin työn konsulttina ja asiakkaiden työtapojen muutoksen tukena Midpointedilla. Betolarin intranet-projektissa hän toimi konseptoijana ja projektipäällikkönä.

Silja on parhaimmillaan työ- ja viestintätapojen muutosprojekteissa, joissa suunnitellaan alusta asti huolella, miten kaikki ihmiset saadaan muutokseen mukaan. Siljalla on vahva tausta organisaatioviestinnästä. Uransa alusta asti häntä on kiinnostanut se, miten työskentelystä ja viestinnästä tehdään mahdollisimman sujuvaa.

Matti Heikinoja, Kemijoki Oy

#m365hpr

Matti on Kemijoki Oy:n tietohallintopäällikkö. Tehtävänsä kautta Matti vastaa Kemijoki Oy:n ICT-infraan liittyvistä palvelusopimuksista sekä palveluiden kehittämisestä yhdessä sopimuskumppanien kanssa. Periaatteena on matalalla kynnyksellä lähteä testaamaan uusia ratkaisuvaihtoehtoja olemassa olevien prosessien kehittämisessä. Tällä hetkellä keskiössä on olemassa olevien M365-palveluiden laajempi hyödyntäminen päivittäisissä rutiineissa.

Karoliina Kettukari, Meltlake

#m365hpr

Karoliina tietää, mikä on suomalaisen modernin työn nykytila – ja mihin se on menossa. Karoliina uskoo, että teknologiaa hyödyntämällä voimme voimaannuttaa jokaisen työntekijän työskentelemään tehokkaammin ja tuottavammin – samalla kun työntekijäkokemus paranee. Karoliinalla on yli kymmenen vuoden kokemus sisäisen viestinnän ja tiimityöskentelyn kehittämisestä. Hän on johtaa Meltlaken modernin työn liiketoimintaa ja kehittää suomalaisten organisaatioiden työpäivää yhdessä monialaisen huippuasiantuntijatiimin kanssa. Karoliina on Microsoft MVP sekä inspiroiva ja palkittu puhuja teknologiakonferensseissa ympäri maailmaa.
Sari Soinoja, Meltlake

#m365hpr

Sarin silmät alkavat loistaa ja kädet liikkua, kun hän pääsee kertomaan M365-alustan uusista mahdollisuuksista ja tavoista hyödyntää niitä. Sari on kartuttanut kokemusta monenlaisista liiketoiminnoista sekä eri roolien kanssa yhdessä tekemisestä intranet- ja modernin työn projektien parissa. Sari on aktiivinen esiintyjä niin webinaareissa kuin live-yleisön edessäkin.

Tomi Näränen, Valtori

#pphpr

Tomi on toiminut IT-alalla 26 vuotta, aloittaen C++-koodarina yksityisellä puolella ja toimii nyt valtionhallinnossa tuotepäällikkönä. Tuotepäällikön tehtävässä Valtorissa hän on toiminut seitsemän vuoden ajan. Työn ohella Tomi opiskeli LUT-yliopistossa tietojohtamista ja johtajuutta. Opiskelujen aikana heräsi kiinnostus tiedon laatuun ja hän teki gradun tiedon laadun merkityksestä tietoperustaisessa päätöksenteossa. Vaikka tutkijan ura ei vetänytkään puoleensa, tuotepäällikön työssä Tomi on kuitenkin pyrkinyt hyödyntämään tietojohtamisen oppeja.
Suvi Hosia, Fennia

#m365hpr

Suvi on viestinnän moniosaaja, joka syttyy erityisesti työyhteisöjen sisäisestä kehittämisestä ja muutoksesta. Hänen mottonsa onkin tehdä työelämästä piirun verran parempaa. Fenniassa Suvi vastaa työyhteisöviestinnästä. Roolissaan hän toimii erityisesti johdon ja HR:n rajapinnassa tuomassa viestinnän näkökulmaa pieniin ja suuriin muutoksiin.

Matti Ahola, Kymenlaakson hyvinvointialue

#pphpr

Tietohallintojohtajan roolissa ja sen yli, Matti on KymenHVA:ssa vahvasti mukana digitaalisien palveluiden kehittämisessä ja mahdollistajana.

Kymenlaakson hyvinvointialue järjestää Kymenlaakson sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut. Noin 161 000 asukkaan maakuntaan kuuluvat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti. Kymenlaakso on vahvasti mukana kansallisessa kehittämissä myös ICT näkökulmasta esimerkiksi EU:n kestävän kasvun ohjelman kautta.

Jarmo Lehto, Cloudriven

#pphpr

Jarmo työskentelee Cloudrivenin modernin työn seniorikonsulttina ja on erikoistunut viestinnän ja tietämyksenhallinnan ratkaisuihin SharePointin ja muiden Microsoft 365 -palveluiden avulla. Hänen on mukana hankkeissa konseptoinnista aina toteutukseen ja kouluttamiseen asti.

Jarmo kehittää myös räätälöityjä ratkaisuja hyödyntäen Azuren ja Power Platformin palveluita. Hän kuitenkin painottaa valmisominaisuuksien hyödyntämistä, kun se on mahdollista, ja auttaa asiakkaita käyttämään niitä tehokkaasti. Erityisesti uusi Microsoft Syntex on mullistanut käyttäjien arkea, sillä se mahdollistaa dokumenttien automaattisen käsittelyn tekoälyn avulla.

Jouni Heikniemi, Devisioona

#pphpr

Jouni on pitkän linjan sovelluskehittäjä ja Azure-asiantuntija. Hänen erityisalueitaan ovat liiketoiminnan digitalisointi, ohjelmistoprojektien laatukysymykset ja kehitystyön tuottavuus. Jouni on konsulttiyhtiö Devisioonan toimitusjohtaja ja yksi maailman n. 200 Microsoft Regional Directorista. Vapaa-ajallaan hän myös isännöi suomalaista Microsoft-ekosysteemiin keskittyvää Ikkunastudio-podcastia.

Jouni on mukana PPHPR -iltapäivän paneelissa.

Markku Viljanen, Transval

#pphpr

Markku on toiminut sisälogistiikan ulkoistuksien parissa vuodessa 2004 lähtien, nykyisessä roolissaan Markku vastaa Transvalin sisälogistiikka liiketoiminnan operatiivisestä kehittämisestä. Markun tausta on vahvasti operatiivisen kehittämisen puolelta, ja se edelleen näytteleekin merkittävää roolia Transvalin sisälogistiikka liiketoiminnan low-code kehittämisessä. Transval voitti Suomen Paras Power Platform toteutus -kisan syksyllä 2022. Kisassa esitelty ratkaisu oli täysin kansalaiskehittäjyyden tulosta, nyt painopiste on edelleen kannustaa ja ylläpitää mahdollisuus kansalaiskehittämiseen, mutta samalla myös ottaa käyttöön tarvittavat governance ja tukimallit.

Markku on mukana PPHPR -iltapäivän paneelissa.

Markus Rautio, Advania

#pphpr

Markus toimii Advania Finlandin Power Platform liiketoiminnan tuotantopäällikkönä ja tuoteomistajana. Markuksen vetämä tiimi rakentaa moderneja Power Platform toteutuksia hyödyntäen myös kattavasti M365- ja Azure kyvykkyyksiä. Markuksen oma erikoisosaaminen keskittyy Power Platform -palveluiden ja Azuren kognitiivisten kyvykkyyksien hyödyntämiseen osana moderneja data-arkkitehtuuri ratkaisuja.

Markuksen ja hänen tiiminsä tavoitteena on luoda Advanian asiakkaille innovatiivisia, ketteriä ja kustannustehokkaita ratkaisuja Microsoftin tarjoamilla low-code työkaluilla unohtamatta pro-code mahdollisuuksia!

Sakari Sahamies, Tokmanni

#pphpr

Sakari on kokenut IT alan ammattilainen, joka on työskennellyt alalla kohta 20 vuotta. Suurin osa tästä ajasta vaatetus- ja muotialalla. Työkokemusta on kertynyt niin järjestelmätoimittajan kuin asiakkaankin puolelta. Nykyisessä työssään Sakari toimii Tokmannilla IT-tuoteomistajan roolissa. Vastuualueeseen kuuluu Tokmannin osto-, täydennys- ja huolintaosastojen IT-asiat. Hän on vahva tietotekniikan ammattilainen, jota kiinnostaa työssä erityisesti järjestelmien ja liiketoimintaprosessien kehitys.

Sari Rantanen, Keski-Suomen hyvinvointialue

#pphpr

Sari toimii Keski-Suomen hyvinvointialueella tietojohtamisen yksikössä kliinisesti erikoistuneena sairaanhoitajana, toimien sähköisen asioinnin tukena ja hyvinvointialueen ohjejärjestelmän pääkäyttäjänä.

Sarilla on taustalla palveluprosessien jatkuvaa kehittämis- ja johtamisosaamista sosiaali- ja terveysalan kentältä. Maakunnallinen asiantuntijatyö sote-sektorilla, jossa korostuu verkostojen koordinointi ja tavoitteellinen eteneminen ovat ominta osaamisaluetta. Ohjejärjestelmämme modernisoiminen on ollut mielenkiintoinen matka, jossa on toimintoprosesseja määritelty ja testattu teknisten asiantuntijoiden kanssa. Rinnalla on toimintojen ja prosessien peilaaminen käytännön työtä tekevien hoitajien ja lääkäreiden käyttökokemuksiin ja toiveisiin.

Sari työskentelee aktiivisesti hyvinvointialueella hyödyntäen teknologiaa ja verkostoja, jotta ammattilaisilla on yhtenäiset ja näyttöön perustuvat ohjeet työnsä tueksi unohtamatta kansalaisen oikeutta saada laadukasta palvelua/hoitoa ja tietoa.