SYKSYN 2022 PUHUJAT

Syksyn 2022 ohjelmaa rakennetaan parhaillaan.

Juha Anttila, IITC

Juha on HPR-tapahtuman perustajia. Hän toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Hän on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien. Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä

Katja Jokisalo, SULAVA

Katjalla yli kymmenen vuoden kokemus organisaatioiden auttamisesta kohti parempaa työelämää. Hän on Microsoft MVP (Most Valuable Professional) ja teknologioista Katjalle tutuimpia ovat Microsoftin sisäisen viestinnän ja tietotyön tuen palvelut, erityisesti SharePoint ja Office 365

Vesa Nopanen, SULAVA

Vesa ”Vesku” Nopanen on Principal Consultant, Metaverse and Future Work Sulavalla. Hän on toiminut yli 25 vuoden ajan erilaisissa asiantuntija-, konsultointi- ja valmennustehtävissä monipuolisesti useilla toimialoilla moninaisia teknologioita käyttäen.

Vesku on Microsoft MVP (Most Valuable Professional) ja on erityisesti erikoistunut Microsoft Metaversen, Microsoftin pilven  ja Microsoft Teamsin tarjoamiin monipuolisiin tulevaisuuden ja modernin työn ratkaisuihin. Hän on myös tunnettu supersuosituista Spotlight-webinaareistaan, aktiivisena puhujana sekä erilaisten teknologiayhteisöjen ja tapahtumien organisaattorina.

Kysy Veskulta Teamwork 3.0:sta!

Anne-Mari Heiniölä, HELSINGIN KAUPUNGINKIRJASTO

Anne-Marilla on yli kymmenen vuoden kokemus työskentelystä kirjastoalalla. Hän on osa kaupungin laajuista digilähettiläiden verkostoa ja on toiminut työyhteisönsä työtapojen uudistajana. Power Platformin työvälineet ovat tuoneet lisää mahdollisuuksia työtapojen uudistamiseen ja manuaalisten toistuvien työvaiheiden automatisointiin.

Ossi Lukkarinen, HELSINGIN KAUPUNGINKIRJASTO

Ossi työskentelee kirjastoverkon yhteisissä palveluissa Osto-, käsittely- ja logistiikkayksikössä ja on osaltaan mukana kehittämässä aineisto-, tilaus- ja muita prosesseja. Koska Ossilla on kirjastoalan koulutus ja ei suoranaista taustaa ohjelmoinnista, Power Platformin low-code -ratkaisu on tuonut vaihtoehdon työnkulkujen automatisointiin.