Case Fennia: M365 kulttuurinmuutoksen tukena vakuutusyhtiössä

”Tuntuu kaatopaikalta.”

”Ei täältä löydä mitään!”

”Miten saan nuo kaikki ylimääräiset pois?”

Näitä lauseita Janne Ariluoto ja Suvi Hosia saivat kuulla vielä joku aika sitten kävellessään Fennian pääkonttorin käytävillä. Noiden aikojen jälkeen on Fenniassa otettu isoja askeleita digitaalisen työympäristön kehittämiseksi ja viestinnän parantamiseksi.

Janne ja Suvi tulevat M365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumaan 9.5.2023 kertomaan, minkälaista kulttuurimuutosta he ovat olleet tekemässä Fennian digitaalisen työympäristön ja viestinnän parissa ja minkälaisia askeleita on matkan varrella otettu. Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Janne Ariluoto johtaa digitaalisen työympäristön tiimiä Fennialla. Hänen intohimonaan on digitalisaation edistäminen. Jannella on vahva osaaminen Microsoftin pilvipalveluista ja pitkä kokemus palveluhallinnasta.

Suvi Hosia on viestinnän moniosaaja, joka syttyy erityisesti työyhteisöjen sisäisestä kehittämisestä ja muutoksesta. Hänen mottonsa onkin tehdä työelämästä piirun verran parempaa. Fenniassa Suvi vastaa työyhteisöviestinnästä. Roolissaan hän toimii erityisesti johdon ja HR:n rajapinnassa tuomassa viestinnän näkökulmaa pieniin ja suuriin muutoksiin.