CASE: Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä: Intranet SharePointilla vai Teamsilla?

”Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymällä on toimittu SharePointin kanssa jo pitkään ja Office 365:een siirryttiin muutama vuosi sitten”, kertoo Jukka Penttinen Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän tietohallinnosta. ”Olemme kevään aikana rakentaneet uutta intraa Office 365:en SharePointin päälle. Teamsia olemme kuitenkin käyttäneet jo jonkin aikaa ja alkaa tuntua siltä, että se voi kohta korvata koko intran”, Jukka pohtii.

”Toinen soveltamisalue Office 365:ssä on Power BI:n käyttäminen johdon raportoinnissa. Meillä on toteutettu raportointia siten, että haemme tietoa opintohallinnon ja taloushallinnon järjestelmistä Power BI:hin, jonka kautta kokoamme raporttisivut sekä laskemme myös erilaista mittaritietoa”, Jukka kertoo.

Jukka Penttinen vastaa Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän tietohallinnosta ja hänellä on pitkä kokemus tietotekniikasta sekä erilaisista julkisorganisaation tietojärjestelmähankkeista. Tällä hetkellä kiinnostuksen kohteena on Office365:sen eri työkalujen hyödyntäminen organisaation toiminnassa sekä erityisesti Power BI:n hyödyntäminen raportoinnissa.

Jukka Penttinen on puhujana Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat Online-seminaarissa 5.-6.5.2020. Ilmoittaudu mukaan!