Case Sweco: Ideatori innovoinnin välineenä

Ideatori – yksi kaikkien ja kaikki yhden Swecon puolesta! Jatkuvan parantamisen kulttuuri mahdollistaa omaan työhön vaikuttamisen sekä ketterät kokeilut. Uskomme, että pienten muutosten kautta saamme isoja asioita aikaan. Sweco lanseerasi syyskuussa 2022 Ideatorin maaorganisaation ideoiden julkaisu- sekä niiden työstämisalustaksi. Ideatorilla kuka tahansa työntekijä voi jättää idean tai antaa oman panoksensa olemassa olevien ideoiden kehittämiseen tai työstämiseen.

Terhi Hirvikorpi ja Pauli Rekola esittelevät casen Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa, joka järjestetään hybridimuodossa 13.12.2022.

Terhi on tekniikan tohtori, jonka suurin kiinnostuksen kohde ovat ihmiset ja ihmisyyden ymmärtäminen. Tutkijan uran jälkeen Terhi on tehnyt pitkän uran myynnin johtamisen sekä uusasiakkuuksien parissa. Swecolla Terhi työskentelee ”latukoneena” tehden tietä ihmiskeskeisen innovaatiokulttuurin syntymiselle. Terhillä on maine henkilönä, jolla pysyy ennätysmäärä palloja yhtä aikaa ilmassa. Hän on käytännönläheinen innovaattori, jonka läheiset tuntevat myös ”30 erilaisen naurun naisena”.

Pauli on työskennellyt IT-alalla vuodesta 2011 lähtien. Hänellä on laaja kokemus eri teknologioista asiakkaan näkökulmasta. Pauli ymmärtää loppukäyttäjien sekä liiketoiminnan tarpeet ja osaa tarjota moderneja ratkaisuja.

Intohimona Paulilla on tutustua uusiin teknologisiin mahdollisuuksiin ja ottaa ne asiakkailla käyttöön – loppukäyttäjien tiedottamista ja kouluttamista unohtamatta. Sulavalla Pauli on keskittynyt yhteistyösovelluksiin ja niiden tuomiin mahdollisuuksiin.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!