Case Sweco: Ideatori innovoinnin välineenä

Ideatori – yksi kaikkien ja kaikki yhden Swecon puolesta! Jatkuvan parantamisen kulttuuri mahdollistaa omaan työhön vaikuttamisen sekä ketterät kokeilut. Uskomme, että pienten muutosten kautta saamme isoja asioita aikaan. Sweco lanseerasi syyskuussa 2022 Ideatorin maaorganisaation ideoiden julkaisu- sekä niiden työstämisalustaksi. Ideatorilla kuka tahansa työntekijä voi jättää idean tai antaa oman panoksensa olemassa olevien ideoiden kehittämiseen tai työstämiseen.

Terhi Hirvikorpi ja Elise Passiniemi esittelevät casen Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa, joka järjestetään hybridimuodossa 13.12.2022.

Terhi on tekniikan tohtori, jonka suurin kiinnostuksen kohde ovat ihmiset ja ihmisyyden ymmärtäminen. Tutkijan uran jälkeen Terhi on tehnyt pitkän uran myynnin johtamisen sekä uusasiakkuuksien parissa. Swecolla Terhi työskentelee ”latukoneena” tehden tietä ihmiskeskeisen innovaatiokulttuurin syntymiselle. Terhillä on maine henkilönä, jolla pysyy ennätysmäärä palloja yhtä aikaa ilmassa. Hän on käytännönläheinen innovaattori, jonka läheiset tuntevat myös ”30 erilaisen naurun naisena”.

Elise on ratkaisukeskeinen modernien työtapojen ja -välineiden sanansaattaja sekä muutosjohtamisen ammattilainen. Häntä innostaa työntekijöiden arjen; yhteistyön, työmenetelmien ja prosessien kehittäminen mm. Microsoft 365 -työkalujen avulla. Hänen tavoitteenaan on sujuvoittaa työpäiviä ja tehdä niistä tuottavampia, työn iloa ja merkityksellisyyttä unohtamatta. Elisellä on ennen IT-uraa kokemusta viestinnän ja verkkopalveluiden kehittämisestä yli 10 vuoden ajalta. Elise tunnetaan sillanrakentajana IT:n, viestinnän, HR:n ja busineksen välillä.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!