Tapahtuman eettiset periaatteet (Code of Conduct)

Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtuman järjestävien tahojen tavoitteena on luoda tapahtumaan turvallinen, kunnioittava ja ystävällinen ilmapiiri. Painotamme yhdenvertaista kohtelua ja avoimuutta sekä haluamme tarjota mahdollisuuden vuorovaikutukseen, keskusteluun sekä verkostoitumiseen.

Emme salli syrjintää tai kiusaamista, sukupuolista, rasistista tai seksuaalista häirintää eikä muutakaan sopimatonta tai epäkunnioitettavaa käytöstä missään muodossa.

Jokainen tapahtuman osallistuja voi omalta osaltaan vaikuttaa tapahtuman ilmapiiriin. Pyydämme ilmoittamaan mahdolliset havainnot eettisten periaatteiden vastaisesta toiminnasta seminaarin järjestäjille, henkilökunnalle tai seminaaripaikan henkilökunnalle.

Pidätämme oikeuden poistaa tapahtumapaikalta tai estää vastoin näitä periaatteita toimivaa henkilöä osallistumasta Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumaan ilman osallistumismaksun hyvitystä.

MICROSOFT 365 HPR -SEMINAARI

Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin SharePoint- ja Microsoft 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma.

11.-12.5.2022

Scandic Park Helsinki ja Online