HPR-tapahtuman turvallisuusohjeet

Tämä sivu päivitetään, kun uusia viranomaisten ohjeita tulee saataville. Päivitetty 3.5.2022

Kevään 2022 HPR-seminaari järjestetään hybriditapahtumana. Osallistujat voivat valita osallistuvatko tapahtumaan paikan päällä Scandic Park -hotellissa Helsingissä vai seuraavatko striimiä etänä. Noudatamme tapahtumassamme viranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia.

Yleisohjeistus

  • Ethän saavu tapahtumaan sairaana tai oireisena.
  • Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua ruuhkien välttämiseksi.
  • Pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta. Käsidesiä on tarjolla tapahtumatiloissa.
  • Voit halutessasi käyttää maskia. Maskeja saa tarvittaessa myös HPR-infotiskiltä.

Scandic Park Helsingin Safe Stay -toimenpiteet

Tutustu yleisiin tiloihin, siivoukseen ja puhdistukseen, ruokailuun ym. tapahtumapaikkaan liittyviin hygienia- ja turvallisuustoimenpiteisiin tapahtumapaikan sivustolla: https://www.scandichotels.fi/asiakaspalvelu/usein-kysytyt-kysymykset/covid-19-coronavirus

Etäosallistuminen

  • Tapahtumaan voi osallistua myös etänä striimin kautta.  Osallistumistavan voi vaihtaa vielä 30 vrk ennen tapahtumaa ilmoittamalla siitä HPR-tiimille.
  • Mikäli sairastut tai tunnet olosi sairaaksi, osallistumistavan voi muuttaa etäosallistumiseksi myös lähempänä tapahtumaa. Voit myös vaihtaa tilaisuuden osallistujan tai siirtää osallistumisen seuraavaan tapahtumaan ilmoittamalla siitä HPR-tiimille.

Lähetämme osallistujille sähköpostitse lisätietoja ja käytännön ohjeet lähempänä tapahtumaa.

Seuraamme tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia aktiivisesti. Päivitämme tapahtumajärjestelyjä ja ohjeistusta tälle sivustolle tarvittaessa niiden mukaisesti. Pidätämme oikeuden muuttaa seminaari kokonaan Online-tapahtumaksi tilanteen niin vaatiessa.

MICROSOFT 365 HPR -SEMINAARI

Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin SharePoint- ja Microsoft 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma.

11.-12.5.2022

Scandic Park Helsinki ja Online