Tämä sivu päivitetään, kun uusia viranomaisten ohjeita tulee saataville. Päivitetty 7.12.2022.

HPR-seminaari järjestetään hybriditapahtumana. Osallistujat voivat valita osallistuvatko tapahtumaan paikan päällä vai seuraavatko striimiä etänä. Noudatamme tapahtumassamme viranomaisten ohjeistuksia.

Yleisohjeistus

  • Ethän saavu tapahtumaan sairaana tai oireisena.
  • Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua ruuhkien välttämiseksi.
  • Pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta. Käsidesiä on tarjolla tapahtumatiloissa.
  • Voit halutessasi käyttää maskia. Maskeja saa tarvittaessa myös HPR-infotiskiltä.

Tapahtumapaikan ohjeet

Tutustu yleisiin tiloihin, siivoukseen ja puhdistukseen, ruokailuun ym. tapahtumapaikkaan liittyviin hygienia- ja turvallisuustoimenpiteisiin tapahtumapaikan sivustolla.

Etäosallistuminen

Tapahtumaan voi osallistua myös etänä striimin kautta. Osallistumistavan voi vaihtaa vielä 30 vrk ennen tapahtumaa ilmoittamalla siitä HPR-tiimille. Mikäli sairastut tai tunnet olosi sairaaksi, osallistumistavan voi muuttaa etäosallistumiseksi myös lähempänä tapahtumaa. Voit myös vaihtaa tilaisuuden osallistujan tai siirtää osallistumisen seuraavaan tapahtumaan ilmoittamalla siitä HPR-tiimille.

Lähetämme osallistujille sähköpostitse lisätietoja ja käytännön ohjeet lähempänä tapahtumaa.

Seuraamme tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia aktiivisesti. Päivitämme tapahtumajärjestelyjä ja ohjeistusta tälle sivustolle tarvittaessa niiden mukaisesti. Pidätämme oikeuden muuttaa seminaari kokonaan Online-tapahtumaksi tilanteen niin vaatiessa.