Onko aika ottaa Power Platform -alusta haltuun?

”Onko aika ottaa Power Platform -alusta haltuun? Mistä ja miten aloitan?”, kysyy Timo Pertilä Forward Forever -yhtiöstä. Hän vastaa näihin kysymyksiin Microsoft 365 HPR Online-tapahtumassa 5.-6.5.2020.

”Power Platform mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan sovelluskehityksen. Alkuinnostuksen jälkeen usein havaitaan, että kokonaisuutta tulisi myös jotenkin hallita. Esityksessä käydään läpi millä toimenpiteillä ja työkaluilla organisaatioon syntyneet Power Appsit ja Power Automatet otetaan haltuun. Ja miten työtä kannattaa jatkaa, jotta ne myös pysyvät hallinnassa. Ja miten tämä kaikki tehdään kansalaiskehittäjiä liikaa rajoittamatta”,  Timo painottaa.

Timo on viihtynyt erilaisissa IT-alan tehtävissä jo 20 vuotta. Osaamisalueena laveasti Microsoftin pilvipalvelut, sekä niiden hyödyntäminen täysmittaisesti asiakasorganisaatiossa. Timon erityisosaamisena on ratkaisujen ketterä rakentaminen hyödyntäen Office 365 / Azuren olemassa olevia työkaluja (PowerApps, Flow, Logic App, SharePoint, Power BI, Azure SQL, Cognitive Services, CDS).

Vapaa-aikanaan Timo pitää blogia, jossa hän esimerkkien avulla käy läpi tapoja, joilla organisaatiot voisivat tehokkaammin hyödyntää Office 365:n ja Azuren ominaisuuksia ja palveluja.