Power Platform SM-kisan finalistit on nyt valittu!

Ilmoittautuminen Suomen Parhaan Power Platform ratkaisun SM-kisaan on päättynyt ja kilpailun finalistit on valittu. Tuomaristo valitsi hakijoista kolme erinomaista kilpailijaa, jotka esittelevät oman ratkaisunsa 22.11.2023 HPR-seminaarissa Helsingissä.

PP-kisan finaalissa ovat mukana:

  • Fortum, Terho Antila – Mobiililaitteella käytettävä Power Apps -sovellus, jonka kanssa käyttäjä voi keskustella ääntä käyttäen. Sovellus hyödyntää taustalla Power Automate -työnkulkuja ja Azure Function -logiikkaa käyttäjän puheen käsittelyssä ja vastauksen generoinnissa.

  • KEHA/ELY-keskus, Raimo Kangaskoski – Ympäristövaikutusten arviointi (YVA) menettelyiden käsittelyjärjestelmä, jossa voidaan hyödyntää tekoälyä osana YVA-menettelyn YVA-ohjelmaa. Tekoälyavusteisesti asiantuntijalle tarjotaan annetuista mielipiteistä ja lausunnoista erilaisia yhteenvetoja, joiden avulla asiantuntijat saavat yleiskäsityksen lausuntojen ja mielipiteiden sisällöstä. Asiantuntijat voivat myös kysyä tekoälyavustajalta kysymyksiä YVA-ohjelmaan liittyen sekä tehostaa viestintää käyttöliittymän avulla. Toteutuksessa hyödynnetään Power Apps, Power Automate, Virtual Agents,Dataverse sekä Open AI + Azure-palveluita.

  • Musti Group, Panu Hannula – Tuote-, toimittaja- ja lokaatiotietojen ylläpito sekä hinnastojen ja kampanjatietojen päivityssovellus. Ratkaisu mahdollistaa ydintiedon hallinnan ja jakelun keskitetysti kaikille liiketoimintayksiköille digitalisoinnin avulla. Toteutuksessa hyödynnetään Power Apps, Power Automate ja Dataverse-palveluita.

Onnea kaikille finalisteille!

Tutustu tarkemmin HPR-seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan. Muista ilmoittautua 15.10 mennessä, niin saat lipun etuhinnalla!