DATAVERSE for TEAMS JA POWER PLATFORM

HUOM: Jutussa mainitun Project Oakdalen nimi muuttui syksyllä 2020 Dataverse for Teamsiksi

”Olette jo siirtyneet käyttämään Teamsia? Tiedätte mitä Power Appsit ja Flow’t ovat, mutta niiden hyödyntäminen ei ole lähtenyt vielä toivotulla tavalla lentoon? Olette joissain hankkeissa kipuilleet Power Platformin lisenssimallin kanssa?”, kysyy Timo Pertilä.

”Mikäli vastasit myöntävästi yhteenkin näistä, tule #M365HPR tapahtumaan kuulemaan miten maailmasi muuttuu Project Oakdalen myötä”, Timo jatkaa.

Power Platform otti aivan uuden vaihteen, kun Microsoft julkaisi syksyllä 2020 Project Oakdalen. Ja yhtäkkiä kaikki Teams-käyttäjät ovat myös potentiaalisia kansalaiskehittäjiä. Mikäli työskentelet Power Platformin (ja/tai Teamsin parissa), on Project Oakdale ehdottomasti yksi vuoden merkittävimmistä julkistuksista.

Esityksessä käydään läpi mistä tässä mystisessä Project Oakdalessa on kyse. Miksi se on niin merkittävä ja miten se vaikuttaa Power Platform -tekemiseen.

Timo Pertilä on puhujana Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 10.12.2020. Timo on viihtynyt erilaisissa IT-alan tehtävissä jo 20 vuotta. Osaamisalueena laveasti Microsoftin pilvipalvelut, sekä niiden hyödyntäminen täysmittaisesti asiakasorganisaatiossa. Timon erityisosaamisena on ratkaisujen ketterä rakentaminen hyödyntäen Office 365 / Azuren olemassa olevia työkaluja (PowerApps, Flow, Logic App, SharePoint, Power BI, Azure SQL, Cognitive Services, CDS).

Vapaa-aikanaan Timo pitää blogia, jossa hän esimerkkien avulla käy läpi tapoja, joilla organisaatiot voisivat tehokkaammin hyödyntää Office 365:n ja Azuren ominaisuuksia ja palveluja.