Suomen Paras Power Platform -toteutus vm. 2022!

Tämän syksyn HPR-tapahtuman yhteydessä järjestettiin yhdessä Microsoftin kanssa Power Platform –toteutusten SM 2022 –kilpailu. Kisan tavoitteena oli löytää innovatiivisia ns. kansalaiskehittäjäratkaisuja ja innostaa suomalaisia organisaatioita niiden toteuttamiseen ideoita ja kokemuksia jakamalla.

Kisaan ilmoitettiin mukaan upean runsas joukko laadukkaita ja inspiroivia toteutuksia.

Power Platform SM 2022 -kisan voitti Transval, lämpimät onnittelut!

Tuomaristo perusteli Transvalin toteutuksen olevan todella hieno kansalaiskehittämisen taidonnäyte. Kyseessä on useasta sovelluksesta koostuva kokonaisuus, jolla on paljon käyttäjiä. Ulkoisista käyttäjistä tuli paljon plussaa – ratkaisulla on selvästi arvoa. Teknologian käyttö toteutuksessa on monipuolista ja ratkaisu vaikuttaa edelleen kehittyvän. Ratkaisu on noteerattu organisaation strategiseksi hankkeeksi, mikä oli hienoa kuulla. Tuomaristo oli sitä mieltä, että se on sisälogistiikan alalla jopa kilpailuetutekijä!

Yleisö pääsi myös äänestämään suosikkiaan. Suosikiksi tiukassa äänestyksessä valikoitui Careeria! Perusteluina yleisöäänestyksessä mainittiin mm. helppokäyttöisyys, selkeys, huima paperinsäästö, selkeä tarve sekä visio toteutuksesta, sekä ratkaisun yhteiskunnallinen vaikuttavuus.

Lue lisää Transvalin, Careerian ja muiden finalistien ratkaisuista!

Kiitos kaikille kisaan osallistuneille ja lämpimät onnittelut voittajille ja kaikille finalisteille!