Syksyn HPR-seminaarin palautekyselyn tulokset

Syksyn 2022 HPR-seminaari järjestettiin hybridimuodossa 13.12.2022. Osallistujia oli yhteensä upeat yli 170 kpl, paikanpäällä Sokos Hotel Triplassa sekä etänä striimin kautta.

Palautekyselyn mukaan tapahtuma onnistui erinomaisesti. Puheenvuorot saivat kokonaisarvosanan 4,56 (asteikolla 1-5) ja yleisarvosana koko seminaarista oli 4,37 (asteikolla 1-5). Ohjelma koettiin monipuoliseksi ja tunnelma erinomaiseksi ja ihmiset olivat kaivanneet live-kohtaamisia.Myös etäosallistumisen mahdollisuutta sekä erillistä Power Platform -salia kiiteltiin. Ensimmäistä kertaa järjestetty Power Platform SM -kisa herätti myös kiinnostusta.

Saimme osallistujilta paljon hyviä kehitysideoita. Osa ideoista liittyi puheenvuoroihin tai niiden sisältöihin, ja osa hybriditapahtuman toteutukseen. Myös Power Platform SM -kisan seuraaviin toteutuksiin tuli runsaasti hyviä kehitysideoita.Teemme parhaamme, että seuraavassa tapahtumassa voimme taas huomioida osallistujien toiveet mahdollisimman hyvin.

Kommenttipoimintoja palautteista:

  • Asiantuntijapuheenvuorot ovat yleensä täyttä timanttia, samoin toteutuksien esittelyyn keskittyvät case-esitykset
  • Toimiva tapahtuman rytmitys ja kaikkiaan toimivat järjestelyt
  • Monipuolinen ohjelmakokonaisuus, jossa eri näkökulmia esillä. Ohjelmavalinnat laajentavat ymmärrystä aiheesta ja antavat paljon kotiinvietävää.
  • Myös etäosallistujan näkökulmasta toimiva kokonaisuus ja hyvä osallistumiskokemus

Kiitos kaikille palautekyselyyn vastanneille!

Kevään 2023 tapahtuma järjestetään 9.-10.5.2023 ja ilmoittautuminen on käynnissä!

Toteutamme tuttuun tapaan myös tapahtuman ennakkokyselyn, johon vastaamalla pääset vaikuttamaan tulevan tapahtuman sisältöön ja osallistut pääsylipun arvontaan. Pääset ennakkokyselyyn tästä.

Syksyn tapahtuman kyselyihin vastanneiden kesken arvottiin kaksi vapaalippua tulevaan tapahtumaan. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnea vielä voittajille!

Kiitos osallistujille ja upeille puhujille syksyn 2022 HPR-seminaarista! Nähdään keväällä 2023!