CASE: Työkalu UPM:n modernin työn adoption tueksi – malliesimerkki tiedolla johtamisen konkreettisesta implementoinnista

Modernien työkalujen käyttöönoton yhteydessä UPM näki tarpeelliseksi mitata ja seurata työkalujen käyttöastetta, lisenssien käyttöä ja muutoksen nopeutta.


Tämä on malliesimerkki siitä, miten tiedolla johtamisen konsepti toimii käytännössä. Sulavan osuus projektissa oli kerätä Microsoft 365 käyttötiedot tietokantaan, jäsennellä data, luoda tietomalli raportointia varten ja viimein visualisoida data UPM tarpeiden mukaan. Azure ja Power BI yhdistelmän avulla työkalu oli mahdollista luoda muutamassa kuukaudessa, vaikka muutama yllätys hidasti kehitystä kesken kaiken.

Tule kuuntelemaan miten tiedolla johtamisen konkreettinen työkalu auttaa päätöksenteossa, mistä kokonaisuus rakentui ja miten se implementoitiin.

Johanna Annila, UPM:n Change Adoption Lead ja Sulavan konsultti Pentti Hämäläinen esiintyvät 12.5.2022 järjestettävässä HPR-seminaarin PP-päivässä. Tutustu myös muihin kiinnostaviin case-tarinoihin ja ilmoittaudu mukaan!