10 virhettä dokumenttien hallinnassa Office 365:ssä

Dokumenttien hallinnan toteuttaminen ei aina tunnu kovin helpolta. Etenkin Office 365:ssä ominaisuudet vaikuttavat olevan piilossa ja on aika helppoa tehdä vääriä valintoja. Mitä isompi organisaatio on kyseessä ja mitä moninaisempia dokumenttijoukkoja pyritään hallitsemaan, sitä vaikeampaa dokumenttien hallinnan kuntoon saattaminen yleensä on. Juha Anttila IITC:stä pitää Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 5.-6.5.2020 puheenvuoron otsikolla 10 virhettä dokumenttien hallinnassa Office 365:ssä. Hän avaa esityksessään kokemuksiaan dokumenttien hallinnan kehittämisestä. Tapahtuman toisena päivänä on mukana myös muita tiedon- ja dokumentinhallintaa käsitteleviä esityksiä kuten:

  • Teams ja vakavampi dokumenttien hallinta, Pirkka Paronen, Systems Garden
  • M-Files ja Office 365, Mika Kemppi, M-Files
  • Azure Information Protection – tieto turvaan Microsoft 365:ssä, Matti Paukkonen, Innofactor
  • Teams ja SharePoint – meinaako hallinta livetä käsistä?, Henry Scheinin, Solu Digital

 

Lisäksi useissa tapahtuman Case-esityksissä käsitellään dokumenttien hallintaa. Tutustu seminaarin ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu mukaan.

Juha Anttila toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta.Hän on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien. Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä, jonka koulutustoimikuntaa Juha vetää.