Azure Information Protection – tieto turvaan Microsoft 365:ssä

”Luottamuksellisen ja salassapidettävän tiedon käsittely Microsoft 365:ssä on mahdollista tehdä turvallisesti ja organisaation vaatimusten mukaan”, sanoo Matti Paukkonen Innofactorista. ”Azure Information Protection tarjoaa teknisen ratkaisun, jolla saadaan tieto asianmukaisesti luokiteltua ja tarvittaessa suojattua, eivätkä organisaation tiedonhallinnan käytännöt jää pelkästään käyttäjän muistin varaan”, Matti jatkaa.

Matti Paukkonen on puhujana Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa toukokuun alussa. Matin puheenvuorossa käydään läpi Azure Information Protectionin peruskäsitteet ja käyttöönoton parhaat vinkit. Lopuksi kurkataan, miltä palvelun tulevaisuus näyttää.

Matti toimii Innofactorilla modernin tietotyön arkkitehtina Microsoft 365:n ja siihen liittyvien pilviteknologioiden parissa.  Hänellä on kokemusta IT-alan tehtävistä ja Microsoft-teknologioista yli 15 vuoden ajalta. Tuttuja ovat niin SharePoint ja Office 365 kuin Teamskin. PowerShell ja erilaiset automaatiot ovat myös lähellä sydäntä, ja tarvittaessa koodiakin syntyy.

Nykyisellään Matti auttaa asiakkaitaan hyödyntämään Microsoft 365 -palveluja tehokkaammin ja turvallisemmin osana modernia tietotyötä.