Office 365- ja Azure-palveluiden yhdistäminen

Miten yhdistää Office 365- ja Azure-palvelut toimivaksi kokonaisuudeksi? Missä suurimmat hyödyt piilevät ja missä makaavat sudenkuopat?

Näitä kysymyksiä käsitellään Mika Berglundin puheenvuorossa Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 5.-6.5.2020. Mikan esityksessä käytetään esimerkkeinä mm. Forms, Power Automate, Teams, SharePoint, Logic Apps, Cognitive Services, Azure Functions, Storage ja App Service -palveluita, joita yhdistetään eri tavoilla. Ja demoja tästä esityksestä ei tule puuttumaan eli pidä penkistä kiinni!

Mika on toiminut ohjelmistokehittäjänä, -suunnittelijana, teknologiakonsulttina ja arkkitehtina 90-luvulta lähtien. Microsoftin tuotteet ja palvelut ovat tulleet yli 20 vuoden aikana hyvinkin tutuiksi. Tätä kokemusta Mika on kartuttanut niin isossa, tuhansia henkilöitä työllistävässä monikansallisessa organisaatiossa, kuin hänen itsensä perustamassa pienessä IT-konsultointiyrityksessä.

Nykyisin hän auttaa asiakkaitaan hyödyntämään Office 365- ja Azure-palveluita ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia päivittäin.