Botti töihin, Teams-tiimit hallintaan

”Perinteisesti Teams-tiimejä on perustettu joko käsin Teamsin käyttöliittymästä tai provisiointimoottorilla pohjautuen esim. Formsilla laadittuun tilauslomakkeeseen”, kertoo Henry Scheinin Solu Digital Oy:stä. ”Mitä jos botti voisi hoitaa koko homman ja kysellä tiimin perustamisessa tarvittavat tiedot tai lukea ne suoraan taustajärjestelmistä?”, Henry haastaa. ”Ihmisen ja botin yhteispelin lisäksi tarvitaan toki myös virheenkäsittelyä, koska harva meistä kuitenkaan joka kerta tekee kaikkea kerralla oikein”, Henry muistuttaa. ”Myös tätä on mahdollista automatisoida”, hän päättää.

Henry Scheinin on puhujana Microsoft 365 ja Power Platform Hyvät,Pahat ja Rumat -tapahtumassa 9.-10.5.2023. Hän luvannut paitsi kertoa, mutta myös demota Teams-tiimien luonnin osaavaa bottia ja siihen liittyviä Azuressa pyöriviä taustapalveluita. Tämän lisäksi Henry näyttää, miten Teams-tiimien hallinta onnistuu vaikka uusia tiimejä syntyisi satoja vuodessa.

lmoittaudu mukaan tapahtumaan kuulemaan Henryä ja muita mielenkiintoisia puhujia!

Henry Scheinin on digitaalisen tiedonhallinnan asiantuntija, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Viimeiset 15 vuotta Henkka on työskennellyt Microsoft-teknologiaan pohjautuvien ratkaisujen parissa. Verkostomaisten työtapojen ja niitä tukevien ryhmätyövälineiden kehittäminen ja näihin liittyvien muutostilanteiden johtaminen ovat Henkan erikoisalaa. Tarkoituksenmukaisuus, uudelleenkäytettävyys ovat periaatteita, jotka ohjaavat Henkan työtä. Ammatillinen empatia palveluiden käyttäjiä kohtaan on asenne, jota hän tavoittelee kaikissa työtehtävissään.

Henkka on Solu Digitalin perustajaosakas ja työskentelee yrityksessä johtavana konsulttina sekä tuoteomistajana.