Case UPM: Uusi intranet – käyttäjä keskiössä

”UPM:n Intranet-projektin menestyksen avaimet olivat käyttäjäkeskeisyys ja muutoksenhallinta”, valottaa Anna-Leena Terhemaa UPM:ltä. ”SharePoint-alustan taivuttaminen ison organisaation vaatimuksiin ei tietysti ole aivan yksinkertaista, mutta se, että intranet oikeasti palvelee käyttäjiä, oli tässä projektissa kaikkein tärkeintä”, Anna-Leena jatkaa.

UPM:n uuden intranetin kehittämisprojekti on esillä Microsoft 365 HPR -tapahtumassa 9.5.2023. Tätä case-tarinaa tulevat kertomaan Anna-Leena Terhemaa UPM:ltä ja Sari Soinoja Meltlakelta.

Digitaalisen viestinnän moniosaaja Anna-Leena syttyy liekkiin, kun hän pääsee projektinvetäjänä luomaan parempaa digitaalista käyttökokemusta ja kehittämään arvoa luovia palveluja. Hän siirtyy sujuvasti internet-alustoilta Sharepoint-intranettiin ja kokeneena viestijänä johtaa menestyksekkäästi muutoksia.

Sarin silmät alkavat loistaa ja kädet liikkua, kun hän pääsee kertomaan M365-alustan uusista mahdollisuuksista ja tavoista hyödyntää niitä. Sari on kartuttanut kokemusta monenlaisista liiketoiminnoista sekä eri roolien kanssa yhdessä tekemisestä intranet- ja modernin työn projektien parissa. Sari on aktiivinen esiintyjä niin webinaareissa kuin live-yleisön edessäkin.