Case Hansel: Tekoäly asiakaspalvelun tukena

”Asiakaspalveluumme tulee kysymyksiä mistä tahansa aiheesta maan ja taivaan välillä”, sanoo Piia Laajala Hanselista. ”Ajatuksenamme on, että asiakaspalvelun henkilöstö voi ensin kysyä apua chat-pohjaiselta asiakaspalveluapurilta”, Piia taustoittaa. ”Tekoälyapurilla on pääsy Hanselin verkkosisältöihin ja masterdata-järjestelmään, josta se osaa hakea tietoja”, Piia jatkaa. ”Kun asiakaspalvelu on happotestannut apurin, se voidaan sitten jollain aikavälillä laajentaa hansel.fi:n puolelle asiakkaiden ja sopimustoimittajien käyttöön”, Piia kuvaa tavoitteita.

Piia Laajala on puhujana Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 21.-22.5.2024 Hilton Strand Helsingissä. Hän kertoo esityksessään, miten tekoäly voi auttaa asiakaspalvelussa ja mitä tekoälyapuri saa irti verkkosivustosta, taustajärjestelmistä ja sopimusdatasta.

Piia Laajala on vastannut Hansel.fi:n kehittämisestä yhdessä koodaritiimin ja muiden tuoteomistajien kanssa kahdeksan vuoden ajan. Sitä ennen hän vietti vuosikymmenen SharePointin maailmassa konsulttina, kehittäjänä ja kouluttajana. Lopulta hän päätyi oman asiakkaansa riveihin kehittämään verkkosivuja ja näkemään maailmaa myös M365-laatikon ulkopuolelta. Juuri nyt Piiaa innostaa mahdollisuus yhdistää Verkkopalveluiden, SharePointin ja M365:n ja uusien AI-ratkaisujen parhaat puolet. On upeaa päästä näkemään ja kokemaan, miten lupaukset tekoälyn mahdollisuuksista kääntyvät konkretiaksi. Vapaa-ajallaan Piia viihtyy parhaiten Tuusulan metsäpoluilla poninsa selässä ja tekee ehtiessään WordPress-verkkosivuja sivutyönä.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu mukaan!