Microsoft 365 uudistusten Hyvät, Pahat ja Rumat

There is no doubt 2023 was the year of AI”, sanoi Microsoftin CEO Satya Nadella viime vuoden lopulla. No miltä sitten näyttää kuluva vuosi 2024? Tuntuu siltä, että tulossa on perään toinen vuosi, jonka aikana keskeisenä teemana on tekoäly. Erona viime vuoteen verrattuna näyttää olevan se, että nyt puhutaan jo enemmän tosielämän kokemuksista, eikä vain tulevaisuuden lupauksista.

Toinen keskeinen teema tänä vuonna tuntuu olevan Hybridityö 2.0. Minkälainen on uuden ajan digitaalinen työympäristö kun ihmiset osin palailevat toimistoille ja osin jäävätkin enemmän tai vähemmän pysyvästi etätöihin. Miten viestintä ja johtaminen toimivat tällaisessa ympäristössä ja miten teknologia voi tukea tässä?

Juha Anttila ja Vesa Nopanen avaavat kevään HPR-tapahtuman puheenvuorolla, jossa pohditaan viime ajan muutostrendejä ja niiden vaikutuksia. Juhan ja Vesa avauspuheenvurossa kuulet myös koosteen Microsoft 365 -palvelun viimeisimmistä uudistuksista ja niistä saaduista kokemuksista – niin hyvistä, pahoista kuin rumistakin.

Tutustu Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan. Tapahtuma järjestetään 21.-22.5.2024 Hilton Strand Helsingissä ja siihen voi osallistua myös etänä.

Juha Anttila on HPR-tapahtuman perustajia. Hän toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Hän on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Vesa ”Vesku” Nopanen on Principal Consultant, Future Work & Metaverse Sulavalla. Hän on toiminut yli 25 vuoden ajan erilaisissa asiantuntija-, konsultointi- ja valmennustehtävissä monipuolisesti useilla toimialoilla moninaisia teknologioita käyttäen. Vesku on myös Microsoft MVP (Most Valuable Professional).