Case Hoivarakentajat: Hirsirakentajan arkea tahdittaa digitaalinen sydän

Julkisten tilojen hirsirakentaja löysi avaimet liiketoiminnan reaaliaikaiseen tilannekuvaan, sujuvampaan työhön ja bisneksen kestävään kasvuun. Hoivarakentajien liiketoiminnan digitaalinen sydän rakennettiin kolmessa kuukaudessa low-code-alustan välineillä Microsoft Teamsiin.

Hoivarakentajat -casen esittelee Power Platform HPR -tapahtumassa Mikko Vainioranta. Mikon tausta on SharePointin ja silloisen Office 365:n konsultoinnissa. Nykyisin hän toimii Hoivarakentajien asiakkuusjohtajana, jolle työ vähähiilisessä ja aistiystävällisessä palvelurakentamisessa on sydämenasia. “Minulle on tärkeää, että saan asiakkaiden kanssa rakentaa parhaita mahdollisia asuinympäristöjä ikäihmisille, lapsille, nuorille ja erityisen tuen tarpeessa oleville”.

Hoivarakentajat on ottanut Power Platformin laajaan käyttöön liiketoiminnan ytimenä ja vienyt toteutuksen päivittäiseen työhön Microsoft Teamsiin. Asiakkuusjohtajan töiden rinnalla Mikko on vahvasti liidannut Hoivarakentajien visiota digitaalisesta sydämestä eli Taapelista. Puheenvuorossa Mikko avaa Hoivarakentajien Teamsiin integroidun Power Platform -toteutuksen hyvät, pahat ja rumat.

Tutustu myös päivän muuhun ohjelmaan, puhujiin ja ilmoittaudu mukaan etuhinnalla!