Case Kesko – Kurkistus pilvitaipaleen menneeseen ja tulevaan

”K-ryhmässä aloitettiin Keskolainen tietotyö -konseptointityö vuonna 2016, ja sen jälkeen on eri kumppanien kanssa tehty matkaa toteuttaen uusia introja niin klassiseen SharePointiin kuin Teamsiinkin”, aloittaa Teija Alin Keskolta.

”Matkaan on sisältynyt mm. O365-työkalujen koulutusta & tietotyön muutosjohtamista sekä uuden modernin intran rakentaminen K-ruokakauppojen käyttöön. Viimeisimpänä on toteutettu koko K-ryhmän tasoinen modernin SharePointin konsepti”, Teija jatkaa.

Teija Alin on puhujana Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat Online-tapahtumassa 5.-6.5.2020. Teija kertoo puheenvuorossaan Keskon pilvitaipaleesta aina tähän päivään saakka, ja siitä, miten roadmapilla tulevaisuudessa näköpiirissä on mm. K-ryhmän globaalin intran toteutus ja Teams Governance-projekti.

Teijalla on pitkä ja laaja kokemus kollaboraatioteknologioista ja niiden hyödyntämisessä liiketoiminnassa. Hänen mielenkiintonsa kohdistuu uusiin teknologioihin ja niiden mahdollistamiin moderneihin työtapoihin ja niiden käyttämiseen organisaatioissa.

Teija toimii tällä hetkellä Service Managerina ja O365 Collaboration Technical Leadina Kesko Oyj:n IT:ssä ja työskentelee erityisesti SharePoint Online ja Teams ympäristöjen kanssa. Hän on toiminut Keskolla eri tehtävissä vuodesta 2008, mm. Oracle Webcenter Portalin sekä SharePoint 2003, 2007, 2010 ja Online-teknologioiden parissa.

Tätä ennen hän työskenteli v. 2000 – 2008 Pohjolan Liikenteellä, viimeksi Project Managerina mm. SharePoint ympäristön parissa vastaten käyttöönotosta osana laajaa VR-konsernin hanketta. Työnsä ohella hän on suorittanut mm. IPMA ja CTFL sertifikaatit.

Tutustu Microsoft 365 HPR -tapahtumaan puhujiin ja ohjelmaan!