M-Files ja Office 365

”Työnteon tavat ovat olleet murroksessa läpi 2000-luvun. Etätöiden yleistyminen joko vapaaehtoisesti, tai viimeisimpänä COVID-19-pandemian pakottamana ovat tuoneet uusia vaatimuksia myös työtä tukeville järjestelmille”, kertoo Mika Kemppi M-Filesiltä.

”Pääsy dataan työntekijän sijainnista huolimatta alkaa olla jokaisen tietotyöläisen perusvaatimuslistalla ja painopiste on siirtymässä edistyksellisempiin toimintoihin”, Mika jatkaa. ”Kun myös tietosuoja- ja prosessivaatimukset on täytetty, voidaan kiinnittää yhä enemmän huomiota myös järjestelmien käytettävyyteen ja käyttökontekstiin. M-Filesin uusimmat sovellukset tähtäävät helpottamaan juuri näitä käyttäjien ongelmia. Kun metadataa ja käyttöoikeuksia hallitaan keskitetysti yhdestä järjestelmästä, kaikki informaatio voidaan tarjoilla käyttäjille heidän valitsemassaan käyttöympäristössä. Tarvittavaan dataan esimerkiksi verkkolevyiltä pääsee suoraan käsiksi esimerkiksi Outlookista tai Microsoft Teamsista. Näin käyttäjä välttyy kontekstin vaihdolta, turhien hakujen tekemiseltä ja keskittyminen säilyy työn alla olevassa tehtävässä”, Mika painottaa.

Mika Kemppi on puhujana Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat Online-tapahtumassa 5.-6.5.2020 ja hän pitää esityksen aiheenaan M-Files ja Office 365. Mika on luvannut demota sitä kuinka M-Filesin sisältöä voidaan näyttää SharePointissa ja Teamsissa sekä kuinka SharePointin sisältöä voidaan hyödyntää M-Filesistä käsin. Myös Outlook tulee saamaan oman osuutensa Mikan demoissa.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu mukaan!