Case LähiTapiola: M365 – 5 pientä tarinaa

”Muutosjohtaminen ja osaamisen kehittäminen kuuluvat olennaisesti omaan rooliini meillä LähiTapiolassa”, kertoo Ismo Romppainen. ”Microsoft 365 -palvelut muuttuvat koko ajan, joten muutosjohtamisessa ja henkilöstön osaamisen kehittämisessä riittää kyllä työsarkaa”, Ismo jatkaa. ”Microsoftin näkökulmasta jokin uusi ominaisuus tai muutos johonkin olemassa olevaan toimintoon saattaa näyttää pieneltä asialta, mutta kun muutokset otetaan käyttöön läpi organisaation, ei se ihan helppoa aina olekaan – varsinkin kun käyttäjien työelämässä on samaan aikaan muitakin suuria muutoksia, jotka täytyy ottaa haltuun”, Ismo summaa.

Ismo Romppainen on puhujana Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa, joka järjestetään hybridimuodossa 13.12.2022. Ismo kertoo esityksessään 5 pientä tarinaa M365:en uudistuksista ja siitä, kuinka ne vaikuttivat LähiTapiolan henkilöstöön sekä toimintaan.

Ismo on erinäisten sattumien ja oman mielenkiinnon kautta ajautunut Microsoftin työkalujen liiketoiminnan asiantuntijaksi ja osaamisen kehittäjäksi ja hänet tunnetaankin LähiTapiola -ryhmässä myös lisänimellä ”Digi-Ismo”. Tätä tehtävää Ismo hoitaa tiiviissä yhteistyössä ICT-palveluiden , toimittajan asiantuntijoiden, HR:n akatemian ja vetämänsä Teams aktiivikäyttäjäverkoston kanssa.

Ismo Romppainen on työskennellyt erilaisissa vakuutusalan tehtävissä reilut 20 vuotta. Nykyiseen rooliin kuuluvat erilaiset muutosjohtamiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyvät tehtävät.