Case Orion: Näin onnistuttiin sisällöntuottajaverkoston ja intranetin rakentamisessa etänä

Kuinka luodaan sadan hengen sisällöntuottajaverkosto nollista etänä? Ja kuinka rakennetaan intranet neljässä kuukaudessa lähes nollista etänä?

Tule Microsoft 365 HPR -tapahtumaan 6.-7.5.2021  kuulemaan kun viestinnän asiantuntija Maija-Reetta Ristimäki kertoo kuinka lääkeyhtiö Orionin intranet rakennettiin SharePointin viestintäsivustoilla. Merkittävässä roolissa oli verkosto, jonka jäsenet ovat koronan vuoksi tavanneet toisensa vain virtuaalisesti Teamsin välityksellä.

Maija-Reetta on innostava viestijä ja muutoksen suunnannäyttäjä, joka syttyy uusien viestintätapojen ideoimisesta ja organisaation viestintäkulttuurin rakentamisesta. Hän on kymmenen vuotta kehittänyt viestintää sekä internet- ja intranet-sivustoja eri organisaatioissa.

Yhä useammin viestijän roolina on valmentaa ja ohjata muita muutosmatkalla. Maija-Reetta kysyy, kuuntelee ja jakaa osaamistaan. Hän auttaa tiimejä ja yksiköitä niiden viestintätoimissa luottaen verkostojen voimaan. Verkostojen tiivis yhteistyö ja jatkuva kehittäminen ovat tärkeitä mm. intranetin sisällöntuotannossa.