Case Orion: Näin onnistuttiin sisällöntuottajaverkoston ja intranetin rakentamisessa etänä - Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat

Case Orion: Näin onnistuttiin sisällöntuottajaverkoston ja intranetin rakentamisessa etänä

Kuinka luodaan sadan hengen sisällöntuottajaverkosto nollista etänä? Ja kuinka rakennetaan intranet neljässä kuukaudessa lähes nollista etänä?

Tule Microsoft 365 HPR -tapahtumaan 6.-7.5.2021  kuulemaan kun viestinnän asiantuntija Maija-Reetta Ristimäki kertoo kuinka lääkeyhtiö Orionin intranet rakennettiin SharePointin viestintäsivustoilla. Merkittävässä roolissa oli verkosto, jonka jäsenet ovat koronan vuoksi tavanneet toisensa vain virtuaalisesti Teamsin välityksellä.

Maija-Reetta on innostava viestijä ja muutoksen suunnannäyttäjä, joka syttyy uusien viestintätapojen ideoimisesta ja organisaation viestintäkulttuurin rakentamisesta. Hän on kymmenen vuotta kehittänyt viestintää sekä internet- ja intranet-sivustoja eri organisaatioissa.

Yhä useammin viestijän roolina on valmentaa ja ohjata muita muutosmatkalla. Maija-Reetta kysyy, kuuntelee ja jakaa osaamistaan. Hän auttaa tiimejä ja yksiköitä niiden viestintätoimissa luottaen verkostojen voimaan. Verkostojen tiivis yhteistyö ja jatkuva kehittäminen ovat tärkeitä mm. intranetin sisällöntuotannossa.


Intranet, Microsoft 365, Office 365, SharePoint, Viestintä