Case UPM Raflatac – Pienkehityksellä tuottavuutta

”Tässä esityksessä paneudutaan kansalaiskehittäjän ja datan visualisoijan näkökulmaan”, sanoo Timo Ruohonen UPM Raflatacista. ”Kerron, kuinka meillä on viety uusia työkaluja tehdaslattialle ja helpotettu näin operaattoreiden jokapäiväistä työtä sekä parannettu ja luotu avointa kommunikaatiota eri sidosryhmien välillä”, Timo jatkaa.

Timo Ruohonen on puhujana Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 11.-12.5.2022 toisena päivänä , jolloin keskitytään kehittämiseen Microsoftin pilvialustalla. Timon esityksessä katsellaan työtä ja viestintää tehostavaa ratkaisukokonaisuutta automaation, kyselyiden, mobiilisovellusten, viestintäsovellusten ja toimintaohjeiden hallinnan kautta. Myös kevyet toteutukset tarjoilutilausten hallintaan ja tuotantolinjoihin liittyvään tehtävähallintaan ovat esillä Timon puheenvuorossa.

Timolla on 20 vuoden kokemus UPM Raflatacin Tampereen tehtaan eri prosesseista ja järjestelmistä. Vuonna 2018 Timo osui vahingossa vohvelimenuun ja on siitä lähtien yrittänyt parantaa työympäristöään sieltä ja muualta löytyvillä mahdollisuuksilla.

Timo on innokas kansalaiskehittäjä ja datan visualisoija, jonka intohimona on ollut viedä uusia työkaluja tehdaslattialle ja helpottaa näin operaattoreiden jokapäiväistä työtä ja kommunikaatiota eri sidosryhmien välillä.