Vielä ehdit ilmoittautua mukaan Suomen laajimpaan case-pohjaiseen M365-seminaariin!

Kevään #M365HPR-seminaari järjestetään 11.-12.5.2022 hybridimuodossa eli siihen voi osallistua joko fyysisesti Scandic Park Helsingissä tai etänä verkon kautta. Tapahtuman ensimmäinen päivä edustaa sitä “perinteistä” M365 HPR -sisältöä kun taas toisena päivänä sukelletaan Power Platformin ja kansalaiskehittämisen syövereihin.

Tapahtumassa on yhteensä yli 30 puhujaa ja siten mittava määrä asiantuntemusta sekä kokemusta Microsoftin palveluiden hyödyntämisestä. Ja mukana on myös niitä tarinoita, missä on törmätty melkoisiin haasteisiin. Molempina päivinä ohjelma pyörii kahdessa salissa ja kaikki esitykset striimataan etäosallistujille. Lisäksi tapahtuman osallistujat saavat kaikki tallenteet käyttöönsä kahden viikon ajaksi. Nyt ei enää haittaa, vaikka kaksi mielenkiintoista esitystä menee päällekkäin eri saleissa!

Tulevaisuuden työelämä, Case OP-ryhmä: Teams kaiken käyttöliittymänä, Microsoft Teams, Mesh ja Metaverse, Case – Työkalu UPM:n modernin työn adoption tueksi – malliesimerkki tiedolla johtamisen konkreettisesta implementoinnista, Case Terrawise -Toiminnanohjausjärjestelmän rakentaminen Power Platformin avulla, Case: Tuotannon datan hyödyntäminen tiedolla johtamisessa, Power BI -raportointiympäristön luominen ja hyödyntäminen… sekä paljon muita mielenkiintoisia asiantuntija – ja casepuheenvuoroja!

Tsekkaa koko ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!