Esittelyssä HPR-tiimi

Onnistuneen tapahtuman taustalla työskentelee aina toimiva tiimi. HPR-tiimi on vastuussa siitä, että tapahtumassa on aina ajankohtaisimmat puheenvuorot ja että kaikki toimii tapahtuman aikana moitteetta. Eniten HPR-tapahtuman parissa työskentelevät Juha Anttila, Maarit Kettunen, Suvi Savola ja Katri Valtari.

Juha, Maarit, Suvi ja Katri vastaavat tapahtuman käytännön järjestelyistä, kuten puhujien etsimisestä, ohjelman suunnittelusta yhdessä puhujien kanssa, ilmoittautumisten hallinnasta sekä markkinoinnista ja viestinnästä aina tapahtuman pystytykseen ja purkuun saakka. Tiimi varmistaa, että tapahtuma sujuu luvatulla tavalla alusta loppuun. Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä HPR-tapahtuma tuo myös mukavaa vaihtelua tiimiläisten työhön.

Tiimi

Juha Anttila

Juha toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Juha on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Maarit Kettunen

Maarit toimii IITC:ssä laadunvarmistuksen konsulttina ja testausasiantuntijana. Aikaisemmin Maarit on työskennellyt mm. verkkoviestintäpäällikkönä, järjestelmäasiantuntijana ja projektipäällikkönä. Siinä sivussa taustalle on ehtinyt kertyä yli 15 vuoden kokemus erilaisista verkkopalvelu- ja järjestelmänkehitysprojekteista.

Suvi Savola


Suvi toimii tapahtumatuottajana ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana Sulavalla. Aiempaa työkokemusta Suvilla on valtion sekä globaalin yrityselämän tapahtumien ja koulutusten tuottamisesta. Työkokemusta on kertynyt myös viestinnästä, markkinoinnista, projektinhallinnasta sekä koulutussuunnittelusta.

Katri Valtari

Katri toimii Sulavalla koulutusliiketoiminnan johtajana. Katrin kokemuksessa yhdistyvät IT, kehittäminen ja liiketoiminnan johtaminen. Katrin erityiskiinnostus on ihmisten johtamisessa ja toiminnan strategisessa kehittämisessä.

Tapaa koko HPR-tiimi tapahtumassa 22.11.2023 Hotelli Hilton Strandissa!