Case: Tuntikirjaussovelluksen toteuttaminen Power Platformilla

”Kolme vuotta sitten ryhdyimme tekemään omaan käyttöön tuntikirjaussovellusta”, kertoo Timo Pertilä Forward Forever -yhtiöstä. ”Kaikki alkoi pienestä, mutta lopputulos on kaikkea muuta”, Timo painottaa.

Timo Pertilä on puhujana Power Platform HPR -tapahtumassa 22.11.2023. Hän esittelee puheenvuorossaan FF:ssä kehitetyn tuntikirjaussovelluksen syntyhistorian ja kertoo, mitä matkan varrella on opittu. Timo myös vertailee, mitä hyötyjä saavutetaan tekemällä itse vs. hankkimalla valmisratkaisu. Esityksessä nähdään myös demo siitä, miltä tuntikirjaussovellus lopulta 3 vuoden jälkeen näyttää.

Tutustu HPR-tapahtuman ohjelmaan sekä puhujiin ja ilmoittaudu mukaan oppimaan muiden onnistumisista ja virheistä.

Timo on viihtynyt erilaisissa IT-alan tehtävissä jo 20 vuotta. Hän on Microsoft MVP (Most Valuable Professional). Osaamisalueena laveasti Microsoftin pilvipalvelut, sekä niiden hyödyntäminen täysmittaisesti asiakasorganisaatiossa. Timon erityisosaamisena on ratkaisujen ketterä rakentaminen hyödyntäen Office 365 / Azuren olemassa olevia työkaluja (PowerApps, Power Automate, Logic App, SharePoint, Power BI, Azure SQL, Cognitive Services, Dataverse).

Vapaa-aikanaan Timo pitää blogia, jossa hän esimerkkien avulla käy läpi tapoja, joilla organisaatiot voisivat tehokkaammin hyödyntää Office 365:n ja Azuren ominaisuuksia ja palveluja.