Kevään HPR-seminaarin palautekyselyn tulokset

Kevään 2022 HPR-seminaari järjestettiin kaksipäiväisenä hybridimuodossa 11.-12.5.2022. Osallistujia oli yhteensä upeat yli 230kpl, paikanpäällä Scandic Parkissa Helsingissä sekä etänä striimin kautta.

Palautekyselyn mukaan tapahtuma onnistui erinomaisesti. Puheenvuorot saivat kokonaisarvosanan 4,45 (asteikolla 1-5) ja yleisarvosana koko seminaarista oli 4,47 (asteikolla 1-5). Ohjelma koettiin monipuoliseksi ja tunnelma erinomaiseksi ja ihmiset olivat kaivanneet live-kohtaamisia. Myös etäosallistumisen mahdollisuutta ja erillistä Power Platform -päivää kiiteltiin.

Saimme osallistujilta paljon hyviä kehitysideoita. Osa ideoista liittyi puheenvuoroihin tai niiden sisältöihin, ja osa hybriditapahtuman toteutukseen. Teemme parhaamme, että seuraavassa tapahtumassa voimme taas huomioida osallistujien toiveet mahdollisimman hyvin.

Kommenttipoimintoja palautteista:

  • Hyvä kattaus ajankohtaisasioita, caseja ja kokemuksia. Rento fiilis. Laadukkaat järjestelyt.
  • Erinomainen kokonaisuus ja hyvä maku jäi ensimmäisestä HPR:stäni
  • Mielenkiintoiset esimerkit, miten muissa organisaatioissa on ratkottu asioita. Oli hienoa nähdä testi virtuaalicocktailtilaisuudesta lopuksi.
  • Parasta ovat tietenkin mielenkiintoiset ja useammasta näkökulmasta aihetta lähestyvät esitykset. Tapahtuma on ollut myös loistava verkostoitumistilaisuus.
  • Parasta oli tosielämän esimerkit, sekä kokeneet ja innostuneet puhujat.
  • Etänä osallistuminen arvelutti alkuun, mutta striimi toimi yllättävän hyvin ja myös tunnelma välittyi mukana

Kiitos kaikille palautekyselyyn vastanneille!

Syksyn 2022 tapahtuman päivämäärä julkistetaan pian. Toteutamme myös tapahtuman ennakkokyselyn, johon vastaamalla pääset vaikuttamaan tulevan tapahtuman sisältöön ja osallistut pääsylipun arvontaan. Tiedotamme näistä HPR:n kotisivuilla ja somessa.

Tapahtuman kyselyihin vastanneiden kesken arvottiin yhteensä kolme vapaalippua tulevaan tapahtumaan. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnea vielä voittajille!

Kiitos osallistujille ja upeille puhujille kevään 2022 HPR-seminaarista! Nähdään syksyllä 2022!